marți, 19 martie, 2024

Luminita Anghel, marturisire socanta. A fost batuta de un fost iubit

Distribuie:

Publicat:

Luminita Anghel a scos la lumina o parte mai putin fericita din viata ei, iar declaratiile cantaretei stau marturie.

Aceasta a marturisit ca a trecut prin momente dificile, in trecutul ei, dupa ce a fost agresata de unul din partenerii sai de la acea vreme. Pentru a-si proteja parintii, artista a ascuns totul:

"I-am protejat din multe puncte de vedere. Cu nefericirile mele in dragoste. Mama n-a stiut niciodata daca am fost vreodata sau nu lovita de un barbat. N-au stiut. Eu am fost un copil care si-a asumat, pana in prezent, cand nu mai sunt copil, greselile si luarile de decizii gresite", a declarat cantareata.

Luminita Anghel a devenit cunoscuta in 1993, cand a castigat premiul intai si trofeul la Festivalul de la Mamaia, cu piesa "Din tot ce a fost" compusa de Lucian Blaga, coleg in echipa de la Melody. In 1995 a obtinut locul al III-lea cu piesa "Fereastra", tot la Festivalul de la Mamaia, iar un an mai tarziu a obtinut acelasi premiu cu piesa "Sansa e de partea mea", ambele piese fiind compuse de Ionel Tudor.

Eforturile si talentul Luminitei Anghel au fost rasplatite in 2005, cand a castigat, alaturi de trupa Sistem, selectia nationala pentru Eurovision Song Contest, editia din Kiev (Ucraina), unde a participat si s-a clasat pe locul 3 cu piesa "Let Me Try", acesta fiind cel mai inalt loc pe care un artist roman l-a obtinut-o vreodata in acest concurs. In semifinala, cu doua zile inainte de finala, Romania a fost pe primul loc, cu 235 de puncte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img