vineri, 19 aprilie, 2024

Luna Noua in Scorpion 7 noiembrie. Ce pateste fiecare zodie

Distribuie:

Publicat:

Luna Noua in Scorpion 7 noiembrie. Daca marti, 6 noiembrie, Uranus retrograd se intoarce in Berbec, miercuri, 7 noiembrie, in horoscop este Luna Noua in Scorpion, eveniment deciziv in viata fiecarei zodii. Iata ce inseamna Luna Noua in Scorpion si ce pateste fiecare zodie. Luna Noua in Scorpion 7 noiembrie. Acest eveniment astral major este un prilej perfect ca fiecare zodie sa isi schimbre radical viata. Luna Noua in Scorpion 7 noiembrie da startul unei luni intregi de transformari pentru zodii. Luna Noua in Scorpion din 7 noiembrie are loc exact in ultima zi a lui Jupiter in Scorpion dupa 13 luni si in ziua in care se intampla schimbarea de pozitie a Nodurilor Lunare care vor aduce un lung sir de noroc karmic pe calea ta, ca sa te ajute sa scapi de toate obstacolele care ti-au blocat progresul. Nu te teme sa faci schimbari!

Luna Noua in Scorpion 7 noiembrie. Ce pateste fiecare zodie
Pentru Berbec, Luna Noua scoate din tolba un curaj nemasurat sa spuna ce ii doare, ce ii enerveaza si ce nu mai sunt dispusi sa accepte nimanui. Nativii sunt mult mai siguri pe ei, isi iau inima in dinti si spun adevarul.
Luna Noua in Scorpion ii indeamna pe nativii zodiei Taur sa actioneze, sa nu mai stea deoparte, mai ales in latura personala, sa discute mai mult cu persoana iubita si sa faca planuri. E momentul potrivit sa isi schimbe statusul marital.

Luna Noua in Scorpion 7 noiembrie le aduce Gemenilor sentimentul ca vor sa petreaca mai ult timp cu familia, vor sa renunte la alte treburi, proiecte profesionale si sa stea alaturi de cei dragi. Nu-i deloc un lucru rau!
Luna Noua in Scorpion si zodia Rac. Racii, inimosi, timizi din fire, se vor schimba radical. Nu mai vor sa accepte in jur persoane care le fac rau, ii seaca de energie si nu le pasa cu adevarat de persoana lor! Era si timpul sa spuneti ”stop!”
Luna Noua in Scorpion si zodia Leu. Leii devin extrem de transanti, instransigenti, nimic nu le va sta in cale sa actioneze sub impulsul de moment!

Luna Noua in Scorpion 7 noiembrie Fecioara. Fecioarele ar putea sa se reorienteze in cariera si sa faca ce este mai profitabil pentru ele. O schimbare profesioanala radicala!
Luna Noua in Scorpion 7 noiembrie Balanta. Lucreaza din ce in ce mai mult pentru a face rost de mai multi bani, caci se pare ca nu sunt prea multumiti de finantele lor din acest moment.
Luna Noua in Scorpion 7 noiembrie Scorpion. Scorpionii ii cam inteapa pe cei dragi, care nu i-au prea sustinut in decizii. O mica razvratire, rafuiala de familie…
Luna Noua in Scorpion 7 noiembrie Sagetator. Vor o noua relatie, vor sa simta din nou fiorii dragostei. Isi dau seama ca inca nu au intalnit dragostea adevarata sau macar persoana alaturi de care sa imbatraneasca.
Luna Noua in Scorpion 7 noiembrie Capricorn. Capricornii vor sa scaped e munca, munca si iar munca, dar nu stiu exact cum ar trebui sa procedeze. E bine macar ca acum se gandesc la asta, inainte nici nu visau altceva decat sarcini de serviciu nesfarsite!….
Luna Noua in Scorpion 7 noiembrie Varsator. Pentru Varsatori a venit momentul sa ia niste decizii majore in privinta persoanei iubite, dar si in privinta jobului, mai ales daca nu ii mai multumesc. Sa aiba mai mult curaj in luarea deciziilor.
Luna Noua in Scorpion 7 noiembrie Pesti. Acestia nu pare a fi prea afectati de Luna Plina in Scorpion, care se pare ca ii revitalizeaza si le aduce multa liniste in suflet, alaturi de persoanele pe care le iubesc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img