vineri, 29 martie, 2024

Luna Plina a Lupului – Ce impact are asupra zodiei tale

Distribuie:

Publicat:

Conform mitologiei amerindiene, luna ianuarie este una plina de provocari si mai este cunoscuta drept “luna lupului”. Prima Luna Plina din ianuarie imprumuta acest simbol, in incercarea de a ne transmite ca nu suntem singuri si ca nu trebuie sa infruntam greutatile fara sprijin.

Ce simbolizeaza Luna Plina a Lupului? Strigatul unui lup la luna este simbolul unui strigat de ajutor si incurajeaza constientizarea faptului ca a cere ajutorul nu este un semn de slabiciune.

Semnele zodiacale descopera acum puterea haitei. Iata ce inseamna Luna Plina a Lupului pentru fiecare zodie in parte:

Berbec

E momentul potrivit pentru a face bani multi. Toate proiectele pe care le desfasori in paralel vor da roade. Vizualizeaza si incepe sa cultivi acea cale pe care vrei sa o urmezi.

Taur

E momentul sa pui piciorul in prag. Vorbeste clar si raspicat. Ai o influenta fenomenala in aceasta perioada.

Gemeni

Te vei simti captiv, de parca te tot lovesti de un zid. Ai nevoie de o pauza. Poarta o conversatie cu tine insuti si rezolva-ti nevoile intai. Mediteaza, scrie intr-un jurnal si rezerva-ti timp pentru a reflecta.

Rac

Esti mai sociabila si volubila. Parca te simti usor nelinistita, insa canalizeaza energia catre a-ti face prieteni noi si totul va fi bine.

Leu

Din punct de vedere profesional, vei fi in lumina reflectoarelor si vei primi recunoasterea meritelor. E timpul sa treci la un alt nivel, asa ca planifica cu seriozitate urmatorul pas.

Fecioara

Ai pus ochii pe ceva la locul de munca si acum e momentul sa incerci. Daca planuiai sa calatoresti, acum e momentul favorabil pentru a-ti rezerva bilete. Nu iti aglomera, insa, programul, fiindca te vei simti depasita.

Balanta

Trebuie sa incetinesti si sa gandesti lucrurile mai bine. Daca o faci doar pentru bani sau pentru sex, insa inima ta nu e acolo, mai bine las-o balta. Amana tot ce necesita implicare activa si reflecteaza asupra a ceea ce simti.

Scorpion

Vei face fata unor detalii surprinzatoare, care necesita discutii cu cineva drag. Va trebui sa lamuriti divergentele, fiindca relatia voastra merita efortul.

Sagetator

Ai nevoie de o planificare pentru telurile tale pe termen lung. Fa-ti timp si pentru o vizita la doctor. Daca nu esti sanatoasa, degeaba iti faci planuri.

Capricorn

Vei fi romantica in ciuda faptului ca la munca esti ingropata in proiecte. Apetitul sexual este la cote maxime si atentie mare la consumul de alcool!

Varsator

Simti nevoia de a avea grija de cei apropiati. Petrece timp cu familia jucand un joc, citind sau urmarind un film impreuna cu ei.

Pesti

Vei dori sa ii ai aproape pe cei la care tii. Iti va fi dificil sa interactionezi cu oameni care nu fac parte din cercul apropiat de cunostinte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img