vineri, 29 martie, 2024

Luptatorul K1 Daniel Ghita: “Jandarmii nu au gresit, din contra, trebuiau sa aiba o atitudine mai ferma!”

Distribuie:

Publicat:

Luptatorul K1 Daniel Ghita critica vehement violentele de la proteste. Acesta sustine, intr-o postare pe Facebook ca Romania nu ar trebui sa se intoarca la vremurile din 1989.

"Rusine celor care au “protestat “ in asa mod. Lovitura de Stat prost regizata de niste oameni care nu vor sa lase din mana puterea. Nu suntem in ‘89, nu repetam istoria.

Mergeti la vot si votati!

In toate tarile din lume intervin jandarmii, mult mai agresiv, daca exista acte de violenta. In niciun Stat nu ti se permite acte de huliganism!

Am vazut in Franta, Olanda si Germania, ca nu stau un minut la discutie!

Incetati sa considerati actele de violenta si huliganismul ceva normal, doar ca sa folositi pentru campania electorala 2019.

Imi este rusine de toata clasa politica din Romania! In special de Klaus Iohannis, care instiga si dezbina poporul roman! Cel mai dezgustator presedinte al Romaniei din toata istoria.

Jandarmii nu au gresit, din contra, trebuia sa aiba o atitudine mai ferma, mai convingatoare. Trebuie sa invatam ca nu mai dam cu parul in 2018, nu ardem oameni la Colectiv, doar ca “sa schimbam guverne”.

Daca aveati asa atitudine si impotriva defrisarilor credeam in acest gen de “proteste “. Am inteles ca multe sunt organizate cu scopul de a destabiliza Romania.

Iubesc Romania si neamul Romanesc!

M**E PNL , USR , UDMR, tuturor partidelor care distrug Romania!", scrie Ghita pe pagina sa de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img