miercuri, 24 aprilie, 2024

Luptatorul MMA Conor McGregor a fost arestat de politisti! Ce a facut

Distribuie:

Publicat:

Luptatorul MMA Conor McGregor a fost arestat de politia din New York dupa ce a ranit un alt sportiv in timpul unor incidente cu ocazia prezentarii unei lupte, anunta presa americana. Potrivit New York Times, McGregor s-a dus singur la o sectie de politie. "Nu a fost inculpat, ancheta isi continua cursul", a declarat un purtator de cuvant al politiei. McGregor, in varsta de 29 de ani, a perturbat un eveniment la care nu a fost invitat, prezentarea unei gale organizata, sambata la New York de UFC (Ultimate Fighting Championship).

Potrivit imaginilor de pe site-ul TMZ Sport, McGregor si un grup de zece persoane au intrat in culise la Barclays Center, una dintre principalele sali din New York. In timp ce luptatorii s-au urcat in masini, McGregor si prietenii lui au inceput sa arunce cu diverse obiecte. McGregor a spart un geam ale unei masini, iar cioburile l-au ranit la fata pe americanul Michael Chiesa. "Toata lumea e in stare de soc, este cel mai revoltator lucru petrecut in istoria organizatiei noastre", a declarat patronul UFC, Dana White.
Chiesa a anuntat pe Twitter ca nu va putea participa la lupta programata sambata.
McGregor, star al MMA, a cunoscut faima mondiala dupa ce a boxat cu americanul Floyd Mayweather, lupta pentru care a primit 100 de milioane de dolari.. Furia lui McGregor ar fi fost declansata de faptul ca UFC anuntat ca ii va retrage titlul de campion mondial al categoriei grea. Acest titlu, detinut de McGregor din noiembrie 2016, ii va reveni rusului Khabib Nurmagomedov sau americanului Max Holloway, care vor evolua in gala de sambata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img