miercuri, 24 aprilie, 2024

M-au traumatizat! Da, e vorba de femeile din viata lui Mihai Bendeac: Anuntul a fost facut chiar de actor

Distribuie:

Publicat:

Mihai Bendeac spune ca nici nu vrea sa auda de cursul normal al vietii, de casnicie sau de copii, pentru ca femeile l-au „traumatizat”, iar pastilele i-au creat dependenta. Declaratiile au fost lansate chiar de indragitul actor roman, luni seara, la emisiunea WOWbiz.

Pentru o buna perioada de timp, Bendeac a disparut din vizorul opiniei publice. Nimeni n-a mai stiut nimic de el si se zvonea ca ar fi picat in depresie si ca ar fi devenit dependent de medicamente: „am fost intotdeauna un pastilor si omul dependentelor. Mie mi-a fost  foarte usor sa cad in dependente”, dupa cum el insusi recunoaste.

Cu toate acestea, Mihai Bendeac si-a revenit rapid si se pregateste sa lanseze noi proiecte. Insa de un singur "proiect" nici ca vrea sa se lipeasca: o relatie serioasa! Sa aiba oare Mihai complexe legate de persoana lui, sau raspunsul sa se afle in stransa legatura cu relatia dintre mama si fiu?

„Sa spunem ca la un moment dat as accepta ca pot sa iubesc o alta femeie mai mult decat pe propria mama (…) Dar niciodata n-as putea sa iubesc o femeie mai mult decat imi iubesc profesia si sa-i acord mai multa atentie decat acord profesiei mele”, a spus actorul.

Dupa o astfel de dezvaluire, nu stim cate domnisoare se vor mai incumeta sa-i treaca pragul. Ba mai mult, Mihai Bendeac recunoaste ca este „omul momentului” si nu se sfieste sa actioneze in consecinta, indiferent de urmari.

„Cred ca cel mai crud moment a fost atunci cand am fost logodit si poate cea mai lunga relatie din viata mea si la un moment dat am iesit, pur si simplu am simtit nevoia sa fiu burlac din nou, nu mi-a gresit cu nimic persoana respectiva, nici eu ei…Pur si simplu, intr-o secunda”, marturiseste acesta.

Iar seria de destainuiri nu se opreste aici! Mihai Bendeac mai recunoaste ca nu a fost nevoit niciodata in viata „sa alerge” dupa o femeie. Au roit ele in jurul lui, mai ceva ca albinele la stupul de miere, deci nu-i de mirare ca ideea de „a face curte unei femei” nu-i surade deloc.

„Bun, hai sa fim cinstiti unul fata de celalalt. Bai, te plac, da? Ma placi, da? Perfect. Nu ma pune sa fac o mie de temenele, sa-ti aduc o mie de flori, sa…Daca esti barbat adevarat, faci lucrurile astea dupa ce ai femeia respectiva!”, a conchis Mihai.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img