marți, 19 martie, 2024

Ma numesc Elena, am 25 de ani si o relatie de 9 ani cu sotul meu. Am o problema destul de intima si nu stiu care e cauza. Mi se intampla de fiecare data cand fac dragoste cum sotul meu. Acum trebuie sa fac ceva..” Ce pateste femeia de fiecare data in mom

Distribuie:

Publicat:

Draga Adela,
Ma numesc Elena si am 25 de ani. Am o relatie cu sotul meu de 9 ani si suntem casatoriti de 4 ani. Problema este ca nu am orgasm, am avut de doua ori in toti acesti ani. Toata lumea imi spune ca este din cauza ca nu am mai „experimentat” si cu alti baieti… Dar nu stiu ce sa cred.
Nu pot spune ca asta ne afecteaza relatia. Poate in primii ani, el era foarte dezamagit si a incercat in toate modurile posibile sa ma faca sa am, dar fara nici-un rezultat. Insa problema acum e la mine, deoarece as vrea sa simt si eu acea placere. Nu stiu care este cauza, dar am citit ca sunt foarte multe femei in aceeasi situatie ca mine.
Multumesc mult, astept sfatul tau cu nerabdare!

Adela raspunde:

Draga Elena,
Sunt curioasa cat dureaza la voi cand faceti dragoste. Spui ca ai auzit ca sunt multe femei in situatia ta – si stii de ce? Pentru ca sunt multi barbati care fac sex ca animalele. Nu se gandesc decat la ei. Se reped asupra femeii fara sa aiba rabdare sa o ”incalzeasca” si pe ea cu un preludiu adecvat. Femeia are nevoie sa intre in stare treptat, sa simta plenar, sa se scufunde in propriul ei erotism, nu sa fie luata cu asalt. Daca el termina in patru minute, ea nici nu apuca sa inteleaga ce i s-a intamplat. Daca chiar vrea sa te ajute sa intelegi si tu ce este acela un orgasm, sa aiba rabdare intr-o seara si sa-ti faca un masaj, sa te dezmierde pana te relaxezi si torci ca o pisica, dupa care sa-ti ofere si un sex oral super delicat – si crede-ma ca ai avea toate sansele sa ai si tu un orgasm chiar inainte sa te penetreze. Pe de alta parte, si tu trebuie sa lucrezi mintal. In nici un caz nu poti avea orgasm cata vreme esti stresata ca nu ai orgasm. Trebuie cumva sa inveti sa te abandonezi senzatiilor, sa savurezi fara sa astepti nimic in schimb. Iti recomand sa faci bai calde cu arome afrodiziace (spre exemplu cu trandafir, cocos sau ceva care iti place tie – nu lavanda ca e anafrodiziaca), sa mergi la masaj de relaxare si, cand ai tu chef si ai o stare, sa te autostimulezi exact asa cum iti place, pana la orgasm. Daca il ai macar o data, altfel te vei simti cand vei fi cu sotul tau.

sursa:

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img