joi, 28 martie, 2024

Mafiot napolitan, prins la Cluj. Era cautat in Peninsula pentru crima organizata.VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Un cunoscut mafiot italian, cautat in toata Italia, a fost prins in localitatea clujeana Fizesu Gherlii. Potrivit IPJ Cluj, politistii din Cluj si carabinierii italieni, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Politiei Romane,  au localizat si retinut un cetatean italian, care era cautat de autoritatile italiene, fiind condamnat la o pedeapsa de 16 ani de inchisoare pentru infractiuni de crima organizata.  

La data de 10 august, politistii Serviciului de Investigatii Criminale si luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si doi carabinieri din cadrul Grupului de Carabinieri Napoli, Italia, au depistat un barbat, in varsta de 66 de ani, care era urmarit de autoritatile italiene, de aproximativ 9 ani.

Politistii din Cluj, impreuna cu ofiterii italieni, au efectuat astazi descinderi in doua locatii, cel in cauza fiind depistat intr-o locuinta din localitatea Fizesu Gherlii, judetul Cluj.

In cursul lunii mai a acestui an , fata de acesta, autoritatile italiene au  emis un mandat european de arestare, pentru infractiuni de crima organizata, fiind condamnat la o pedeapsa de 16 ani de inchisoare.

Barbatul a fost retinut si prezentat magistratilor din cadrul Curtii de Apel Cluj, pentru confirmarea mandatului european de arestare, urmand a fi predat autoritatilor italiene.

Pentru depistarea acestuia, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala – Inspectoratul General al Politiei Romane

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img