sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Magazinul Keops asteapta sa ii treceti pragul la etajul 2 din Iulius Mall – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Daca te pregatesti pentru un eveniment festiv, vrei sa mergi la o petrecere cu prietenii sau vrei sa te innoiesti, magazinul Keops din Iulius Mall este destinatia ideala pentru shopping. Situat la etajul al doilea, Keops isi intampina clientii cu propuneri vestimentare in tendinte, realizate din materiale de calitate, care avantajeaza orice silueta.

Pentru domnii cu stil, care sunt atenti la detalii si vor sa impresioneze prin tinuta lor, Keops ofera o varietate de costume barbatesti, pentru toate marimile. Tot aici vor gasi camasi in nenumarate nuante si realizate dupa tipare de actualitate. Croiul elegant si la moda recomanda articolele Keops atat pentru un eveniment deosebit, cat si pentru alte ocazii speciale. Indiferent de varsta, barbatii vor gasi aici confortul si rafinamentul care ii caracterizeaza.

Daca sunt invitate la o petrecere, o seara in oras sau un picnic, doamnele si domnisoarele vor gasi cu siguranta tinuta preferata la Keops. Rochii diafane, de seara sau casual, pantaloni sic, bluzite in trend si sacouri se regasesc in linia vestimentara Keops, special gandita pentru a oferi unicitate si stil. In plus, amatoarele de shopping vor putea alege accesorii care sa le puna in valoare frumusetea. Modelele originale, intr-o paleta larga de culori, sunt gata sa raspunde oricaror preferinte in materie de fashion.

Magazinul Keops, situat la etajul 2 in Iulius Mall, te ajuta sa fii in pas cu moda si sa iti pui in valoare personalitatea. Aici te vei bucura de cumparaturi inpirate, pentru un look impecabil si mereu in tendinte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img