joi, 28 martie, 2024

Magazinul Lidl din Husi va fi inchis in perioada 25-26 august, pentru modernizare

Distribuie:

Publicat:

Magazinul Lidl din municipiul Husi va fi inchis in perioada 25-26 august, urmand sa se deschida in ziua de joi, 27 august, incepand cu orele 8, comunica oficialii.

 „Lidl doreste sa ofere experiente placute clientilor in timpul cumparaturilor si, din acest motiv, va investi in reamenajarea magazinului Lidl din Husi, situat pe strada Al. I. Cuza, numarul 4A. Acesta va fi inchis in perioada 25-26 august, urmand a se redeschide in data de 27 august la ora 08:00.

Odata cu finalizarea lucrarilor de reamenajare, magazinul Lidl isi va intampina clientii cu un nou aspect, mai modern si mai apropiat de dorintele lor. In noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizata in culorile alb si negru, pentru o lizibilitate sporita.
De la redeschiderea de joi, 27 august, si pana duminica, 30 august, magazinul Lidl din Husi, situat pe strada Al. I. Cuza, ii asteapta pe clienti cu oferte speciale, reduceri, dar si cu activitati surpriza pentru copii.”se arata in comunicat

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img