sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Magda Vasiliu, enervata de tratamentul primit de Simona Halep. “Si iti permiti acum sa o trimiti in fata unor trepte la Arena Nationala??????”

Distribuie:

Publicat:

Vedeta de televiziune Magda Vasiliu a comentat in termeni duri faptul ca Simona Halep va prezenta trofeul de la Roland Garros la Arena Nationala.

Dupa ce a castigat finala de la Roland Garros, Simona Halep revine in Romania luni, 11 iunie.

Simona Halep va prezenta trofeul de la Roland Garros, la Arena Nationala, evenimentul fiind organizat de Primaria Capitalei, prin Compania “Sport pentru toti”, in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis.

Vedeta de televiziune Magda Vasiliu a comentat in termeni duri decizia ca Simona Halep sa isi prezinte trofeul de la Rolland Garros la Arena Nationala.

“Tu, stat roman, nu ai dat un leu pentru tenis in ultimii o mie de ani, n-ai sprijinit-o pe Simona Halep in niciun fel, te-a durut in c.. de sport in general, ti-ai batut joc de sportivi, nu te-a interesat niciodata nimic legat de sport….. Si iti permiti acum, prin acea institutie care nu face nimic pentru Bucuresti, numita Primaria Capitalei, sa o trimiti pe Halep in fata unor trepte, la Arena Nationala??????

Fata asta a facut mai multa imagine Romaniei decat faceti voi, stat roman, prin toate programele voastre de rahat! Si a facut-o pe munca si pe banii ei!! Nu se putea la Universitate? Nu se putea la Aviatorilor, arcul de Triumf???? Ar trebui trebui sa va fie rusine! Niciunul dintre voi nu a excelat in nimic vreodata… nici macar la jumatate din nivelul atins de Halep….

A muncit de-a rupt pamantul, a suferit, a fost tinta criticilor tuturor priceputilor la tenis… Dupa 40 de ani aduce trofeul la Bucuresti si tu o trimiti pe trepte, la Arena Nationala????? Sper doar sa-si plateasca impozitele in alta tara…

Vorba lui Hagi, de care mereu ne permitem sa facem misto… “meritam sa ne faceti statuie!”…. Ar trebui sa se stranga oamenii la Universitate si s-o astepte acolo pe Simona Halep.  Asa merita o mare campioana! Stau si ma intreb pe ce trepte dosite il asteapta sustinatorii pe Nadal…”, a postat Magda Vasiliu pe contul sau de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img