vineri, 29 martie, 2024

Mai ceva ca in filmele de GROAZA! Un copil de 12 ani a fost gasit spanzurat de grinda unei magazii! Totul ar fi fost un joc de-a dreptul MACABRU! FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Clipe de teroare la Iasi dupa ce un baietel in varsta de 12 ani a fost gasit spanzurat • Multi cred ca baiatul s-a spanzurat din greseala, insa nicio varianta nu este exclusa • Acum copilul se afla pe patul de spital in stare critica, iar medicii sunt sceptici in ceea ce priveste sansele acestuia de supravietuire • Politistii au deschis un dosar penal si fac cercetari pentru a stabili intreaga situatie de fapt

Tragedie la Iasi. Un copil in varsta de 12 ani a fost gasit spanzurat de grinda unei magazii, miercuri seara. Baiatul, de loc din comuna Baltati, se juca cu o funie, impreuna cu o fata cu un an mai mare. La un moment dat, baiatul ar fi vrut sa-i arate fetei cum se poate cineva spanzura.

Cumva a reusit sa faca un nod si sa-si puna streangul de gat, insa, din greseala, se pare ca ar fi alunecat si ar fi ramas atarnat. Fata cu care se juca a cerut ajutor, iar, din cate se pare, baiatul a fost dat jos din streang de catre tatal sau vitreg. Un apel la numarul unic de urgente 112 avea sa anunte tragedia.

Citeste si : SOCANT! La 18 ani a vrut sa MOARA dupa ce iubita i-a spus ADIO! Acest tanar din Iasi se zbate intre viata si moarte dupa ce si-a pus streangul la gat – FOTO, VIDEO

Imediat la fata locului a ajuns un echipaj medical, care, dupa ce i-a acordat primele ingrijiri medicale baiatului, l-a intubat si transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

Ulterior, baiatul a fost transferat in stare critica la Spitalul "Sfanta Maria". Ieri, tatal vitreg al minorului nu a vrut sa faca niciun fel de comentariu legat de acest incident, iar mama acestuia se afla cu el la spital.

 

Nimeni nu intelege cum s-a intamplat

Vecinii familiei spun ca ar fi fost vorba despre un accident. "Eu nu stiu ce s-a intamplat acolo… Am vazut mai pe seara ambulanta si politia in zona, chiar nu stiu ce o fi fost… Din cate am auzit, baiatul s-ar fi jucat cu o funie, iar la un moment dat ar fi alunecat, nu stiu… asa se aude", a spus un vecin de-al familiei.

Unii spun ca baiatul era mai neastamparat si cred ca este cu siguranta vorba despre un accident. "Baiatul asta mai are trei frati buni si unul vitreg. Tatal lui a murit intr-un accident, iar mama sa s-a recasatorit cu un italian. El era mai neastamparat, sigur e vorba despre un accident… e  doar un copil, nu ar avea de ce sa faca asa ceva…", a completat un alt vecin.

Politistii din Iasi au deschis o ancheta in acest caz si fac cercetari pentru a stabili intreaga situatie de fapt. Cert este ca din neatentie s-a ajuns la aceasta nenorocire.

Baiatul are nevoie de mult noroc pentru a scapa cu viata. "Este cumplit, avem si noi copii si nepoti, Doamne fereste, eu nu mai sunt buna de nimic de cand am auzit. Mare nenororcire! Pe la noi nu s-a mai auzit de asa ceva pana acum", a spus o sateanca.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img