marți, 19 martie, 2024

MAI EXISTA SI OAMENI BUNI!

Distribuie:

Publicat:

La sediul  Direcției Pentru Administrarea Pițelor, Parcărilor și Cimitirelor din cadrul Primăriei Bârlad, s-a prezentat domnul Chiriac Adrian, din comuna Bogdănești, care a predat un portofel găsit în Piața ”Sf. Ilie”. Administratorul pieței a solicitat Poliției Locale restituirea către păgubaș.  Cea care si-a pierdut documentele, Catană Maria in varsta de  71 de ani din , a recuperat portofelul în care se aflau documente personale și o sumă de bani și a transmis mulțumiri binefăcătorului.
​În ziua de 23.04.2018, doamna Ilie Geluța Mariana, care comercializeaza legume în Piața ”Sf. Ilie”, a predat unui agent de poliție locală aflat în timpul serviciului, un portofel în care se găseau mai multe documente. A fost identificată persoana păgubita fiind vorba de  Bobârcă Mihaela, de 28 ani, din orasul Bârlad.

Directorul Poliției Locale va transmite  scrisori de felicitare barladenilor  Chiriac Adrian și doamnei Ilie Geluța Mariana , pentru gestul de omenie și spiritul civic de care au dat dovadă.

​”Este o mare bucurie să constatăm că în preajma noastră există oameni cinstiți, cărora le pasă de semenii lor. Evident, aceștia reprezintă un exemplu demn de urmat și singura răsplată ce le-o putem oferi este exprimarea respectului și admirației noastre. Îmbucurător este faptul că asemenea gesturi întâlnim tot mai des, ceea ce reprezintă un semn deosebit de bun. Pe de altă parte, ar fi bine ca oamenii să manifeste mai multă grijă și atenție față de bunurile proprii, pentru a nu fi pierdute sau furate”, ne-a declarat Vasile Chelaru , directorul executiv al Poliției Locale.   

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img