vineri, 19 aprilie, 2024

Mai multi muncitori de la o ferma, la spital dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la o soba. Printre ei se afla si adolescenti

Distribuie:

Publicat:

Noua angajati de la o ferma din judetul Vrancea, majoritatea tineri cu varste intre 16 si 23 de ani, au ajuns la spital, dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la soba cu care incalzeau camera in care se odihneau. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean Focsani, Alina Cosma, muncitorii sunt din Iasi si Vaslui.

 Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, pompierii au fost solicitati sa intervina in cazul a noua persoane, angajate ale unei ferme din localitatea Cotesti, intoxicate cu monoxid de carbon. Este vorba despre opt tineri cu varste cuprinse intre 16 si 23 de ani si despre un barbat de 57 de ani.

Ei s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la soba cu care incalzeau camera in care se odihneau.

La fata locului au ajuns mai multe autospeciale ale ISU Vrancea si Serviciului Judetean de Ambulanta. Cei noua angajati au fost transportati la Spitalul Judetean din Focsani. Primele date ale pompierilor arata ca in camera in care erau cazati angajatii jarul ar fi fost scos in fata sobei, fara sa fie deschis vreun geam pentru ca incaperea sa se aeriseasca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img