vineri, 29 martie, 2024

„Majoritatea bolilor incep din colon!” Iata antibioticul natural ce iti poate curata sanatos si eficient stomacul si intestinele!

Distribuie:

Publicat:

Iti prezentam un remediu puternic din doua ingrediente care te va ajuta sa scapi toate bacteriile din stomac. Ai nevoie de smochine si ulei de masline. Expertii sustin ca acest remediu este eficient pentru mai multe probleme de sanatate, inclusiv problemele cu stomacul, hemoroizii, constipatia, colesterolul ridicat, anemia, astmul, bronsita si chiar infertilitatea.

Smochinele sunt o sursa excelenta de calciu, sunt bogate in fibre si au efect laxativ. Ajuta in slabire si sunt o sursa buna de potasiu, regland tensiunea.

INGREDIENTE:

40g smochine uscate

Ulei de masline

MOD DE PREPARARE:

Pune smochinele uscate intr-un borcan si adauga ulei de masline pana cand le acopera. Inchide bine borcanul si lasa-l asa timp de 40 de zile.

De asemenea, se recomanda consumul uleiului de masline in care sunt puse maslinele – o lingurita, dimineata, tot pe stomacul gol.

In cazul in care nu mai poti astepta, poti pregati doua borcane, iar dupa sapte zile poti incepe cu unul dintre borcane. Cu scopul ca acest tratament sa fie cat mai eficient, este important sa-ti optimizezi dieta in tot acest timp. Mananca numai macare gatita, fara prea multe condimente iuti, scrie e-dimineata.ro. Nu manca acru si evita carnea grasa. Prepara-ti mancarea in ulei de masline procesat in mod natural

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img