sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mama Deliei Matache, primele declaratii despre sarcina cantaretei. “Nu stiu care e miracolul…”

Distribuie:

Publicat:

maginile cu Delia de la clinica de fertilizare, surprinse in urma cu o luna de fotoreproteri, incep sa aiba sens. Gina Matache, mama artistei, a declarat din nou ca solista isi doreste mai mult ca niciodata sa devina mama si este si pregatita pentru acest lucru. In familia Deliei, Oana, sora ei mai mica, a adus pe lume o fetita, iar bebelusul a cam convins-o pe cantareata sa inteteasca controalele pentru a ramane insarcinata.

Dupa fotografiile aparute recent in presa, artista a explicat ca a fost vorba doar de un control de rutina. In schimb, mama ei a declarat din nou ca artista isi doreste un bebelus.

"Isi doreste saraca. Se va intampla si la ea, cand va vrea Dumnezeu. Nu stiu care e miracolul. Este alt om. Daca stai de vorba cu ea, e total schimbata. S-a maturizat. Este ceas. Este foarte grijulie, gen ai luat aia?, ai cumparrat si tu de sarbatori, tu ai fost cu tata acolo?. O simt pregatita si pentru un copil. E acolo, chiar daca ea dadea impresia ca uita sa mai vina acasa", a spus Gina Matache la "Teo Show".

In urma cu aproape o luna, Delia a fost surprinsa la o clinica de fertilizare. S-a dus acolo asumata, fara a se ascunde sau camufla cu sapca sau ochelari, asa cum fac multe alte vedete. Clinica respectiva este specializata doar pe medicina materno-fetala, pe diagnosticul si tratamentul infertilitatii, investigatii si teste de laborator specifice obstetricii si ginecologiei, testari genetice prenatale si postatale, potrivit e-politic.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img