marți, 19 martie, 2024

Mama tanarului care s-a sinucis, a fost la un pas sa fie salvata -FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Tanarul care s-a sinucis in dupa-amiza zilei de duminica era Petrica Stavar si avea doar 23 de ani. Baiatul venise in urma cu cateva zile din Londra,locul in care muncea. Parintii sai insa stiau ca acesta este acolo si nu acasa. Potrivit surselor apropiate, venise sa rezolve niste probleme sentimentale fara stirea lor. 

Corpul acestuia a fost descoperit atarnand de crengile unui copac in padurea Delea, de langa Vaslui, de o femeie care se intorcea de la biserica. 

La aflarea vestii, mama tanarului nu a suportat ideea si s-a aruncat in gol, de pe pasarela de la statia CFR. Un tanar a incercat sa o opreasca, insa femeia s-a smuls din bratele lui si a sarit. A ramas cu haina  in maini, nemaiputand sa o impiedice. 
Medicii au incercat sa o readuca la viata mai bine de o ora, insa fara succes. 

Surse apropiate spun ca femeia, dupa ce a plecat de la locul la care fiul sau a fost gasit fara suflare, a mers acasa, a scos la iveala toata economiile si a plecat spunand vecinilor ca a lasat in casa bani de inmormantare. 

Baiatul mai mare al femeii este plecat la munca in strainatate, dar se va intoarce acasa pentru a-si inmormanta mama si fratele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img