vineri, 26 aprilie, 2024

Manuscrisul ”pierdut” al lui Aurelian Preda! ”O carte care va rasturna lumea muzicii populare”! Volumul urmeaza sa apara la exact 3 ani de la moartea artistului

Distribuie:

Publicat:

Un manuscris semnat de Aurelian Preda ar putea provoca un adevarat cutremur in muzica populara romaneasca.

Aurelian Preda a lasat in urma un manuscris care contine informatii ce va schimba perceptia publicului despre multi dintre cantaretii de muzica populara. Artsitul a lasat cu limba de moarte ca manuscrisul sa vada lumina tiparului la exact trei ani de la moartea lui. Acest termen se implineste anul acesta, pe 27 septembrie.

Despre acest manuscris au vorbit colaboratorii apropiati ai lui Aurelian Preda, in documentarul ”Testament”, produs de Etno TV. Cornelia Duta, producatoarea emisiunii ”Destine celebre”, prezentate de Preda in timpul vietii, este unul dintre putinii oameni care stiu de existenta manuscrisului. Ea spune ca acesta contine ”adevaruri socante”.

”Cora, in cartea asta, care va aparea la fix 3 ani dupa ce eu voi muri, va contine lucruri de care lumea va fi socata”, i-ar fi spus Aurelian Preda producatoarei sale.

Multi interpreti de muzica populara tremura in acest moment

Si Mariana Ionescu Capitanescu a aflat de existenta acestor texte chiar de la Aurelian Preda. Ea spune ca aparitia acestei carti va rasturna lumea muzicii populare din temelii.

”O carte care va rasturna lumea muzicii populare romanesti. Asa mi-a spus”, a declarat Mariana Ionescu Capitanescu pentru Etno TV.

Nu exista totusi informatii despre continutul acestui manuscris, insa exista, se pare, multi artisti care se tem de aparitia acesteia. Exista in lumea muzicii populare romanesti secrete care pana acum nu au fost scoase la iveala si care vizeaza interpreti extrem de importanti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img