joi, 28 martie, 2024

Mara Banica a dezvaluit ce avea, de fapt, Razvan Ciobanu in telefon: “E o filmare cu el bagat in dulap”

Distribuie:

Publicat:

In telefonul lui Razvan Ciobanu care a devenit subiect principal in lumea mondena dupa moartea lui sunt 1.705 de videoclipuri. Imediat dupa ce creatorul de moda a incetat din viata s-a speculat ca ar fi fost omorat la comanda pentru ca detinea informatii compromitatoare despre o serie de personalitati din Romania.

Mara Banica dezvaluie continutul video descoperit in telefonul lui Razvan Ciobanu

Mara Banica a dezvaluit ce avea, de fapt, designerul in telefonul mobil. Vedeta Antenei 1, colaboratoare tv in mai multe emisiuni ale postului, spune ca in telefonul lui s-a gasit o filmare cu el bagat in dulap. Dar asta nu e cea mai tare dezvaluire facuta de jurnalista. Aceasta a declarat ca sunt 1.705 clipuri din telefonul lui Razvan care in clipa asta sunt pe piata.

Mara nu stie cum au ajuns acestea la anumite site-uri tabloide si cine s-a ocupat ca ele sa se arhiveze in diferite institutii media. Mara a spus ca cineva a venit la ea cu acele inregistrari cu intentia sa i le vanda. Jurnalista vorbeste despre infractiune si spune ca acele imagini constituie violarea corespondentei designerului.

Videoclipuri cu continut interzis adultilor s-ar afla deja pe piata

Mai mult, in telefonul lui Razvan pe care acea persoana i l-a prezentat Marei Banica exista si partide de amor fierbinti, continut pornografic in care Razvan era protagonist. ”Sunt foarte multe, mi se pare super mega infractiune (n.r. pentru violarea corespondentei. Sunt toate discutiile, sunt mii si mii de discuti de pe whatsappul lui Razvan.

Eu am vazut tot. La mine a venit cu un telefon de pe care s-a accesat icloud-ul. Sunt toate conversatiile de pe mesajele, de pe whatsappul lui Razvan, memoria lui. S-a accesat. Filmarile, dupa cum era cadrul, sunt facute de parteneri, dar e o filmare facuta de Razvan intr-o camera de hotel, Razvan fiind bagat intr-un dulap. Am vazut un barbat de culoare. Erau buletine ale unor oameni, sunt foarte multi parteneri diferiti”, a declarat Mara Banica la Antena 1.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img