vineri, 29 martie, 2024

Maradona a refuzat o intalnire matinala cu Vladimir Putin pentru ca nu dorea sa poarte costum

Distribuie:

Publicat:

Avocatul lui Diego Armando Maradona, Matias Morla, a povestit un episod în care argentinianul a refuzat o întâlnire cu preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, din cauză că fostul fotbalist nu poartă costum dimineaţa, informează Mediafax.

Sputniknews.com scrie azi despre o întâmplare amuzantă petrecută între celebrul Maradona şi oamenii lui Putin, care încercau să aranjeze o întâlnire între cele două personalităţi. Dezvăluirea a fost făcută de avocatul Matias Morla, la emisiunea televizată Podemos Hablar (n.r. – Putem Vorbi).

Avocatul lui Maradona susţine că în timpul Campionatului Mondial din Rusia, din 2018, a fost sunat de Kremlin pentru a aranja o întâlnire între Maradona şi Putin, la ora 09:30 dimineaţa. Răspunsul lui Maradona a venit imediat: „Nu-mi pun costumul dimineaţa, nu merg”.

Celor prezenţi în camera în care Maradona era cazat nu le-a venit să creadă. Avocatul a coborât pentru a le spune oamenilor lui Putin motivul pentru care fostul fotbalist nu va veni la întâlnire: „Serios? Vorbim despre Putin aici”, a replicat un reprezentant al Kremlinului.

Iar Putin a făcut ca Maradona. În cele din urmă cei doi s-au întâlnit a doua zi, dar seara.

Morla a recunoscut că Putin nu e e preşedintele preferat al lui Maradona: „Pe cine preferă? Maduro (n.r. – Nicolás Maduro Moros, preşedintele Venezuelei). Dacă Maduro îi spune: 'Hai la mine la 6 dimineaţa', el vine. Totuşi, îl respectă pe Putin”.

Episodul petrecut cu Putin nu e singular. Avocatul susţine că în momentul în care Maradona trebuia să se vadă cu Papa Francisc, fostul fotbalist a părăsit clădirea înainte ca cel care conduce Vaticanul să ajungă. Maradona s-a supărat, deoarece Papa a întârziat. Totuşi, cei doi s-au întâlnit în cele din urmă, iar Papa a declarat: „Aici a venit cel mai important argentinian”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img