joi, 28 martie, 2024

Mare telenovela in lumea folcloristilor! Nicolae Botgros, in varsta de 65 de ani, ar fi lasat insarcinata o cantareata de 38 de ani

Distribuie:

Publicat:

Desi este casatorit de 47 de ani si are o casnicie solida, click.ro spune ca Nicolae Botgros s-ar fi incurcat cu o solista mai tanara cu 27 de ani decat el, pe nume Anisoara Dabija. Femeia ar fi ramas insarcinata, iar in aprilie ar fi dat nastere unei fetite, pe care celebrul dirijor din Republica Moldova a recunoscut-o si careia i-a dat numele lui: Nicoleta Botgros!

Unul dintre cei mai talentati si mai respectati oameni din muzica populara are o viata amoroasa demna de telenovele. Este casatoritde 47 de ani cu artista de folclor Lidia Bejenaru si impreuna au un baiat pe nume Cornel (43 de ani), care canta la vioara in orchestra condusa de tatal sau. Insa se pare ca acesta nu este unicul fiu al maestrului, caci prin lumea artistica de peste Prut umbla o barfa-bomba.

Se pare ca anul acesta, in aprilie, maestrul Nicolae Botgros a devenit din nou tatic, la varsta de 65 de ani. Insa nu cu sotia sa, ci cu o artista cu 27 de ani mai tanara decat el, care canta si ea in orchestra acestuia, de ani buni. Este vorba despre nimeni alta decat Anisoara Dabija (38 de ani), o cantareata de muzica populara care mai are doi baieti din casatoria cu sotul sau, Dumitru Dabija, conform presei de peste Prut.

”Toata lumea din Moldova stie asta, insa domnul Botgros si Anisoara se feresc sa vorbeasca despre asta. S-au ferit cat au putut de mult, dar iata ca a iesit la iveala secretul. Ea a nascut o fetita in urma cu cateva luni, iar maestrul i-a dat numele lui. Pe micuta o cheama Nicoleta Botgros. Nici unul nu recunoaste asta, dar sa va mai spun ceva. Sunt o gramada de artiste care se dau pe langa acest geniu al muzicii, pentru a deveni celebre, si chiar ele trag de domnul Botgros. Cu siguranta femeia aceasta l-a invaluit si i-a «turnat» copilul, pentru ca el isi iubeste enorm nevasta si e un om de respect. Faptul ca a recunoscut copilul acesta si ca i-a dat numele lui, vorbeste inca o data despre calitatea umana si responsabilitatea maestrului, indiferent de situatia in care se afla acesta”, a declarat o sursa din lumea muzicii populare pentru click.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img