vineri, 19 aprilie, 2024

Marek Hamsik ramane la Napoli

Distribuie:

Publicat:

Clubul Napoli, la care evoluează şi Vlad Chiricheş, a anunţat că nu îl va mai ceda pe mijlocaşul Marek Hamsik la gruparea chineză Dalian Yifang, din cauza unor divergenţe privind modalitatea de plată a sumei de transfer, informează gazzetta.it.

"Clubul Napoli a decis să suspende cedarea lui Marek Hamsik grupării chineze, deoarece modalitatea de plată a sumei convenite nu coincide cu acordurile încheiate anterior", a anunţat Napoli.

Suma de transfer stabilită era, potrivit Gazzetta dello Sport, de 20 de milioane de euro, iar chinezii voiau să o plătească în mai multe rate decât s-au angajat iniţial. Patronul lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, nu a acceptat acest lucru şi a oprit transferul. Mai mult, Dalian Yifang ar fi dorit un împrumut până în vară al jucătorului, cu o clauză de cumpărarea definitivă, ceea ce italienii au respins categoric, fiind dispuşi doar pentru un transfer definitiv.

Marek Hamsik a venit la Napoli în vara anului 2007, de la Brescia. Mijlocaşul a jucat 520 de meciuri, marcând 123 de goluri, recorduri pentru echipa napoletană. El are 111 selecţii şi 22 de goluri înscrise pentru naţional Slovaciei.

Dalian îi oferea jucătorului un salariu de nouă milioane de euro pe an, timp de trei ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img