marți, 16 aprilie, 2024

Marele trofeu a fost impartit intre Vaslui si Pucioasa

Distribuie:

Publicat:

Palatul Copiilor Vaslui a fost nevoit sa imparta marele trofeu cu Palatul Copiilor Pucioasa la cea de-a 23-a editie a concursului national de automodele, dotat cu Cupa Vasluiului. Cristian Florea si Tudor Radu au castigat marele premiu pe echipe, dupa ce, la individual, Cristian Florea s-a impus la clasa 1/10 off-road 4 WD, iar la 1/8-4 WD termice a obtinut medalia de argint. Tudor Sarbu a obtinut locul 4 la clasa 1/10 2WD.

Pe locul doi s-a clasat echipajul din Slobozia, podiumul fiind incheiat de Scoala ”Constantin Parfene” Vaslui, care a punctat prin Tudor Sarbu, la egalitate de puncte, cu Clubul Copiilor Campulung Moldovenesc. Mentiune a obtinut Clubul Copiilor Sector 2 Bucuresti.

“A fost un concurs puternic, la care au participat noua echipaje, dintre care unele sunt intre primele cinci din tara. Consider ca a fost cea mai reusita editie. Rezultatele sunt cele asteptate, tinand cont ca la nivel de juniori si elevi avem cel mai bun echipaj din tara. Tin sa multumesc domnului primar Vasile Paval si Primariei Vaslui pentru sustinerea acordata in organizare. Multumesc si Inspectoratului Scolar Judetean, doamnei primar Mona Bujor de la Solesti, Directiei Judetene pentru Sport si Tineret si conducerii Palatului Copiilor. Nu putem uita sponsorii, Clinica Recumed si Grupul Safir. Fara ajutorul lor, competitia nu se putea desfasura in conditii normale”, a declarat Constantin Olaru, instructorul echipajului de la Palatul copiilor Vaslui.

In mijlocul concurentilor s-a aflat si prefectul Eduard-Andrei Popica, fost component al echipajului de la Palatul Copiilor Vaslui, cu care a fost opt ani consecutive campioana nationala. El a tinut sa-i felicite pe copii si sa duca pe mai departe acest sport.

La concurs, care a avut loc la Valea Silistei, comuna Solesti, au participat echipaje din Bucuresti, Pucioasa, Slobozia, Bicaz, Campulung Moldovenesc, Harlau, Harghita si Vaslui.

Clasamente individual: clasa 1/10 off-road 4 WD: 1.Cristian Florea (Vaslui), 2.Romeo Gheaburcu (Pucioasa), 3.David Kovacs (Miercurea Ciuc); clasa 1/10 2 WD: 1.Denis Dobrescu (Pucioasa), 2.Peter Lokos (Miercurea Ciuc), 3. Cosmin Merila (Campulung Moldovenesc); clasa 1/8-4 WD termice: 1.Alexandru Capatana (Slobozia), 2.Cristian Florea (Vaslui), 3.Abidallah Alfihan (Bucuresti).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img