marți, 19 martie, 2024

Margareta Paslaru, aparitie indrazneata la Ok! Golden Night. Ce accesoriu ciudat a purtat

Distribuie:

Publicat:

Margareta Paslaru este scumpa la vedere, mai ales la evenimente mondene, dar si atunci cand iese din casa isi face aparitiile memorabile. Asa s-a intamplat si miercuri seara (20 februarie), cand artista in varsta de 75 de ani a demonstrat ca tine pasul cu vremurile actuale si a aparut intr-o tinuta indrazneata. Stia ca merge la o gala si a folosit o combinatie de nuante, auriu-argintiu, duet greu de purtat.

Margareta Paslaru a fost vedeta serii la Ok! Golden Night, petrecerea anuala organizata de revista Ok! Magazine. Inca de cand si-a confirmat participarea, cantareata a fost preocupata sa-si gaseasca o tinuta cu care sa straluceasca si a reusit sa intoarca toate privirile pe covorul rosu.

A ajuns la petrecerea din Clubul Face cu o limuzina din care a coborat ca marile vedete de la Hollywood si si-a facut magistral intrarea. In timp ce si-a facut loc prin multime, Margareta Paslaru, de data aceasta in varianta blonda, a fost fotografiata pas cu pas, ba chiar i-a facut placere sa fie protagonista unei sedinte foto. Imbracata intr-un compleu negru-argintiu stralucitor, peste care a purtat un trenci laminat intr-o nuanta de auriu, Margareta Paslaru i-a facut pe cei prezenti sa se opreasca pentru cateva secunde din ceea ce faceau ca sa o priveasca insistent. La tinuta indrazneata, ea a purtat un accesoriu crosetat pe fata pe care l-a prins de tample. S-a invartit in marea de vedete, a socializat cu toata lumea, semn ca solista se simte in largul ei atunci cand iese din casa.  

Margareta Paslaru, considerata cea mai frumoasa cantareata din Romania

Actrita, nascuta in 1943, a debutat pe scena la doar 4 ani, in rolul copilului din „Madame Butterfly" de Puccini. Compozitorul George Grigoriu a numit-o „un mit al muzicii usoare". Era studenta la Drept cand a fost sunata si invitata la o auditie cu Liviu Ciulei, pe care l-a fermecat cu vocea versatila, tonul grav si infinitele posibilitati pe care i le oferea regizorului de a lucra si slefui personajul. Astfel, la doar 19 ani, Margareta Paslaru o interpreta pe Polly Peachum in „Opera de trei parale", de Bertold Brecht. Piesa s-a jucat in patru stagiuni si a inregistrat o cifra record: aproximativ 400 de reprezentatii. Au urmat teatru radiofonic, emisiuni de televiziune, filme si o viata care, la un moment dat, a purtat-o catre New Jersey, Statele Unite. A fost o calatorie despre care isi aminteste, in primul rand, ca i-a oferit posibilitatea de a-i asigura Mariucai, fiicei ei, tot ce este mai bun. A revenit in Romania si a continuat sa-si poarte numele cu mandrie. Cu o cariera de invidiat, artista a fost considerata decenii intregi cea mai frumoasa cantareata din Romania.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img