vineri, 19 aprilie, 2024

Margherita din Clejani s-a transformat dupa operatiile estetice suferite

Distribuie:

Publicat:

Margherita din Clejani s-a transformat si arata cu totul diferit fata de cum o stiam. Artista a suferit mai multe interventii chirurgicale estetice pentru a arata asa cum isi doreste. Pe langa implantul la sani, fiica lui Ionita si a Vioricai este injectata cu acid hialuronic si botox, in mai multe zone ale fetei si a corpului.

Marga mai are o opratie estetica si la nas, iar in pometi si buze a investit zeci de mii de euro datorita infectiilor cu acid hialuronic si botox.

Operatiile estetice au transformat-o pe Margherita din Clejani

Fanii nu au ratat ocazia si au taxat-o dur pe cantareata, cand au observat „micile” ajustari.

Bruneta s-a transformat complet. Multi fani considera ca Marga a exagerat cu operatiile estetice si ca ar trebui sa se opreasca pana cand nu este mult prea tarziu. Cantareata nu acorda atentie sfaturilor primite si continua sa-si socheze audienta cu fiecare aparitie in public.

„Margi, arati de 40, mai usor ! N-ai mai vazut botox ? Ha ha ha”

„Bai, scuza-ma, dar te-ai distrus cu atatea operatii! Ai exagerat mult, nu-mi mai placi deloc, tu te vezi bine in oglinda ?! Sa nu se sparga”

„Esti superba, dar buzele sunt foarte foarte mari

„Baga-ti mai putin Hialuronic. Ti-ar sta mai frumos mai naturala asa”

„Cata mai gura ti-ai facut?!”

Chiar daca Ionita, tatal sau, i-a spus in nenumarate randuri sa renunte la aceste complexe, Margherita nu asculta nici de sfatul propriului sau parinte si „executa” cate o interventie de fiecare data cand considera ca este necesar.

Multi au spus despre foacoasa bruneta ca a inceput sa semene cu Daniela Crudu, o alta diva la fel de criticata pentru alegerile sale in materie de „ajustari” cu bisturiul.

Moda operatiilor estetice pare ca nu se mai termina, iar tot mai multe vedete apeleaza la medicii esteticieni pentru a arata asa cum isi doresc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img