vineri, 29 martie, 2024

Maria Carneci, salvata de nepoate! E cutremurator ce s-a intamplat dupa moartea sotului

Distribuie:

Publicat:

Ramasa vaduva dupa aproape 40 de ani de casnicie, Maria Carneci isi gaseste alinarea langa nepoatele sale, pe care le idolatrizeaza. Eduard Petrescu, unicul fiu al artistei,  are doua fetite superbe si este foarte fericit alaturi de ele si frumoasa lui sotie.

Maria Carneci isi gaseste alinarea langa nepoatele sale

Maria Carneci are o relatie speciala cu cele doua nepotele: Rose Maria are 5 ani, iar Jacqueline, doar 2 anisori. Prezenta intr-un platou de televiziune, cantareata de muzica populara a vorbit cu multa emotie in glas despre rolul de bunica pe care il are. Ea a dezvaluit cum ii spune, de fapt, una dintre micutele printese ale unicului ei fiu.

“E fericire maxima, nu va pot descrie in cuvinte cum este sa fii bunica. Am un singur baiat care mi-a daruit doua printese si nu mai pot de dragul lor. Sunt cea mai fericita bunica. Cand aud de nepotele, imi termina sufletul, e o dragoste de ne imprastiem. Cand o aud ca imi spune: «Mamia e cea mai frumoasa», eu lesin, nu mai pot”, a povestit Maria Carneci in urma cu ceva timp la o emisiune difuzata de Antena 1.

Rose Maria, nepoata cea mare a Mariei Carneci, merge la gradinita, ii place sa schieze si sa cante. Cu trei ani mai mica decat sora sa, Jacqueline este, deocamdata la capitolul descoperiri si jucarii, iar bunica parterna ii indeplineste aproape toate dorintele. Sotul artistei era extrem de fericit ca a apucat sa isi cunoasca nepotelele. Avand in vedere varsta mica, fetitele nu au fost aduse sa il conduca pe ultimul drum pe bunicul Giani, familia preferand ca imaginea acestuia sa ramana altfel in memoria lor, potrivit click.ro.

Maria Carneci si-a condus pe ultimul drum sotul joi, 28 noiembrie, si alaturi i-a fost familia fiului ei, cateva rude, dar si prieteni si vedete. Romulus Petrescu a fost inmormantat joi la Cimitirul Sfantul Ilie Tesviteanul, din Pipera. Partenerul de viata al artistei s-a stins dupa multi ani in care s-a luptat cu cancerul la colon.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img