sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Maria Constantin a spus cat de avansata este, de fapt, relatia cu noul iubit: “Gatim impreuna <3 ne spunem: «Te iubesc»”

Distribuie:

Publicat:

Maria Constantin a vorbit despre iubitul ei si a dezvaluit multe aspecte despre barbatul cu care se iubeste si datarita caruia este foarte fericita. O alta sursa de bucurie vine din faptul ca luna viitoare ea si fiul sau din prima casatorie vor pleca intr-o vacanta exotica. Turcia e una dintre tarile in care se vor relaxa si se vor distra.

In varsta de 31 de ani, Maria Constantin a dezvaluit ca si-a inceput povestea de iubire alaturi de noul iubit in urma cu doua luni. Cei doi vor sa ia lucrurile incet, sa se bucure de intalnirile scurte sau cele mai lungi, romantice in care se descopera unul pe altul. De altfel, asa se explica de ce nu au decis sa se mute impreuna deja si… faptul ca nu si-au spus inca cele doua cuvinte magice: “Te iubesc”.

“Am inceput o relatie in urma cu doua luni. Dar nici nu cred ca a facut prea multe. E un om normal, un om echilibrat, este tot ce am nevoie. Mai bine fapte decat vorbe. (…). Nu locuim impreuna, ne intalnim, ne vedem. Are rabdare, are rabdare. (…). Iubitul meu nu are nicio legatura cu lumea mondena.

La un moment dat, am crezut ca nu mai imi place nimeni. Voiam sa fiu singura. Ne-am cunoscut intamplator si de atunci tinem legatura. Nu ne spunem: «Te iubesc», nu am ajuns la lucrurile astea. (…).” a povestit Maria Constantin in cadrul emisiunii “Agentia VIP”.

Maria Constantin, declaratie subliminala pentru fostul sot, Marcel Toader
La un moment dat, cantareata a dezvaluit ca faptul ca nu stau impreuna nu-i impiedica sa nu gateasca in doi. A recunoscut ca partenerul sau nu se prea pricepe in bucatarie, dar ca nu o deranjeaza. Si a subliniat ca unii dintre barbati din viata ei au gatit doar cand erau filmati – referindu-se, desigur, la Marcel Toader.

“Ne intalnim, mai gatim impreuna, bem vin. Ma ajuta in bucatarie. (…). Unii se dadeau bucatari doar in fata camerelor, dar sa nu vorbim despre asta. Trecutul e trecut, sa vorbim despre prezent. (…). E grijuliu, romantic si imi place ca vorbim foarte mult. Iar asta ma bucura mult, pentru ca eu vorbeam mai mult cu mine in oglinda. Nu e brunet, mai facem schimbari, nu mai am mintea de la 16 ani. In momentul de fata, nu sunt pregatita sa ma casatoresc. Nu e doctor, nu e stomatolog, nu e avocat. (…).”, a mai spus artista.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img