marți, 19 martie, 2024

Maria Constantin si-a dus presupusul amant in casa lui Marcel Toader?

Distribuie:

Publicat:

Noi detalii ies la iveala in scandalul dintre Maria Constantin si Marcel Toader. Acesta a marturisit ca artista si-a adus presupusul amant chiar in casa lor, in timp ce el era plecat la Timisoara.

Marcel Toader este convins ca Maria Constantin l-a inselat si sustine ca are dovezi care sa demonstreze spusele sale. Omul de afaceri a dezvaluit ca blonda si-ar fi adus presupusul amant chiar la el acasa, atunci cand el era plecat cu treaba in Timisoara. Marcel Toader a gasit lumanari in cada de jacuzzi, dar si alte „semne” care i-au dat de gandit.

„Eu am fost la Timisoara plecat anul trecut in Octombrie, am stat 10 zile pentru un business. Aceasta plecare a coincis cu un spectacol de-ale ei din Bucuresti. Dupa acest spectacol a aparut tacerea intre noi. Nu s-a justificat aceasta tacerea. Am ajuns acasa si am vazut foarte multe lucruri. Foarte multe lumanari pe cada de jacuzzi. Lenjeria schimbata. Lumanari care erau pentru prima oara acolo. Erau doua lumanari pe noptiera care erau noi, erau aprinse (…) Cand i-am dat eu mesaj in seara aia acelui comisar, i-am spus: stii unde stau. Ce e curios si nimeni n-a sesizat. El a spus la un moment dat: daca e capota stramba eu ti-o repar. Inainte sa ii trimit fotografia. Adica a recunoscut”, a spus Marcel Toader, la „Xtra Night Show”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img