miercuri, 24 aprilie, 2024

Maria Dragomiroiu, secretul unui par lung si des: ingredientul minune costa 1 leu

Distribuie:

Publicat:

Cantareata de muzica populara Maria Dragomiroiu e renumita pentru parul ei lung si des, iar tenul ei arata extraordinar la cei 62 de ani. Dupa cum marturiseste, nu foloseste produse scumpe, ci le prefera pe cele romanesti, accesibile. 
 
„De 10 ani nu ma mai spal pe cap cu sapun de casa. M-am spalat atunci cand imi cadea foarte rau, m-am spalat cu sapun de casa si s-a oprit. E un procedeu: trebuie sa te speli un timp cu sapun de casa pana se obisnuieste parul. Cand imi pica parul, de obicei se intampla toamna si primavara, ma spal cu galbenus de ou. Ma spal o data pe saptamana. Inainte cu o jumatate de ora sa ma spal pe cap, pun intr-un bol galbenusul de ou, cu ulei de ricin si amestec. Aplic pe par, stau o jumatate de ora si apoi ma spal normal cu sampon. Imi tai din par de doua ori pe an, cate 10 cm.”, a declarat cantareata pentru teotrandafir.com.
 
„Atunci cand ma spal pe cap, o data pe saptamana, stau cam o ora in baie si se formeaza abur. In acest timp, porii fetei s-au deschis si am in baie un borcanel cu malai si tarate si ma dau pe fata si pe gat si apoi frec. Rezultatul este ca fata ramane extrem de curata. In fiecare seara dupa ce fac dus ma dau cu ulei de cocos sau de argan. In fiecare seara, chiar daca ajung acasa la 1 noaptea, dupa ce ma spal ma dau cu aceste uleiuri si imi fac si un pic de masaj sa pun sangele in miscare. Si la 6 dimineata daca ajung acasa de la cantare nu ma culc pana nu ma spal pe fata cu sapun, nu folosesc demachiant. De la 27 de ani incepem sa imbatranim. Toata viata m-am ingrijit. Cand eram mai tanara ma dadeam cu miere, cu ou. Cu cat sunt mai scumpe produsele, lumea crede ca sunt mai bune! Insa nu e mereu adevarat. Eu m-am dat cu produse romanesti. Nu am timp sa merg la cosmetica”, a completat Maria Dragomiroiu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img