marți, 23 aprilie, 2024

Maria Ghiorghiu a făcut un anunț trist. A murit din cauza aceleași boli care a ucis-o pe Denisa Răducu

Distribuie:

Publicat:

Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare care a prezis dezastrul de la Colectiv, dar și numeroase alte evenimente tragice trece prin momente cumplite. Maria Ghiorghiu trece prin momente extrem de delicate. Celebra clarvăzătoare este în doliu, după ce fratele ei s-a stins din viață, în urma unei lungi suferințe și o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă. Pe contul ei de Facebook, Maria Ghiorghiu a postat un mesaj sfâșietor prin intermediul căruia și-a anunțat prietenii virtuali că fratele său a încetat din viață.

„Lacrimi și rugăciune pentru sufletul fratelui meu Mihalcea Ion, din Comuna Cristești, Județul Iași, mai mic cu 4 ani decât mine, care a plecat prea devreme la Ceruri!” a scris Maria Ghiorghiu, pe pagina ei de Facebook.

De asemenea, celebra clarvăzătoare a oferit prietenilor săi virtuali detalii cu privire la cauza morții fratelui său. Bărbatul s-a luptat mult timp cu o boală nemiloasă: cancer la gât, boală care l-a răpus în cele din urmă. Mai mult, un detaliu cutremurător a ieșit la iveală: faptul că Mariei Ghiorghiu i-au mai murit 2 frați.

„După o lungă și grea suferință (cancer la gât) a plecat dintre noi. Dumnezeu să te ierte, frate drag și să te odihnească în Împărăția Sa! Acum ești alaturi de părintii noștri și de ceilalți doi frați ai noștri, Mihăiță și Costică. Odihnește-te în pace, suflet drag! Nu te vom uita niciodată” a mai scris Maria Ghiorghiu, cu durere în suflet.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img