vineri, 29 martie, 2024

Maria Ghiorghiu explica ce se va intampla cu Romania! „Viata noastra va reveni la normal!”

Distribuie:

Publicat:

Maria Ghiorghiu, celebra clarvazatoare, explica ce se va intampla cu Romania. In curand, se pare ca totul va reveni la normal si vom scapa de coronavirus.

Celebra clarvazatoare Maria Ghiorghiu, devenita cunoscuta dupa ce a prezis numeroase evenimente, atat pe plan local, cat si international, a postat pe blog-ul sau- acolo unde realizeaza toate prezicerile, ce se va intampla cu Romania, in contextul pandemiei de coronavirus.

Astfel, Maria Ghiorghiu a postat un nou articol, care ne aduce tuturor sperante! Clarvazatoarea a mentionat ca daca stam acasa si ne spalam temeinic pe mani, asa cum au recomandat si autoritatile, vom scapa de coronavirus cat mai curand, iar vietile noastre vor reveni la normal.

Maria Ghiorghiu: „Stam acasa si vom scapa de Coronavirus!” Clarvazatoarea considera ca medicii sunt ingerii lui Dumnezeu si indeamna oamenii sa se roage pentru ei!

Iata textul publicat de Maria Ghiorghiu, pe blog-ul sau:

„Nu suntem singuri! Mantuitorul sta la masa cu Sfintii Sai Apostoli! Stam acasa! Stam acasa si vom scapa de coronavirus! Sa ne spalam cat mai des pe maini, cu apa si cu mult sapun! Sa mai avem putina rabdare, si viata nostra va reveni la normal!

Dragii mei, In aceasta dimineata, m-a trezit o Lumina alba si orbitor de stralucitoare, Lumina ce-mi arata un alt cer, un cer ca un amurg. In acest cer divin, dragii mei, vad o masa mare din lemn maro inchis, dreptunghiulara, unde, de jur imprejur, stau multi Sfinti cu aureole deasupra capului, aureole stralucitoare ca Soarele.

In singuru capat ramas liber al Mesei Sfinte, sta Iisus Hristos Domnul si Mantuitorul nostru, al tuturor. Este imbracat cu vesminte albe, de lumina orbitoare, are parul de un castaniu inchis, precum castanele coapte, par inelat si lung pana pe la umeri.

Ochii Lui Iisus Hristos sunt de un albastru ca de oglinda, un albastru precum seninul Cerului. Deasupra Mesei Sfinte din Cerul lui Dumnezeu, deasupra tuturor au aparut trei porumbei albi, imaculati, care stateau pe loc, dar dadeau din aripi precum dau in zbor. A ramas unul singur.

Acest porumbel alb imaculat si pufos, orbitor de stralucitor, a inceput a zbura deasupra Apostolilor si a lui Iisus Hristos, in cerc. Mantuitorul, dragii mei, se apleca inspre Apostolii Sai, si graia cu ei, se sfatuiau cu totii. Dragii mei, sa nu ne deznadajduim! Sa ne rugam cu inima si cu sufletul, cu toata fiinta noastra, si ne vom bucura cu totii de Trup si Sangele Domnului,” a declarat Maria Ghiorghiu.

Mai mult decat atat, celebra prezicatoare indeamna internautii sa se roage pentru toata lumea, mai ales pentru medici si personalul medical din prima linie, care lupta contra coronavirus si au devenit ingerii lui Dumnezeu.

„Sa ne rugam pentru intreaga omenire, sa ne rugam pentru toti MEDICII si pentru tot personalul medical, care este acum precum ingerii lui Dumnezeu si isi dau toata puterea lor sufleteasca si trupeasca, pentru a salva vietile oamenilor, vietile celor dragi noua,” a mai spus clarvazatoarea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img