joi, 25 aprilie, 2024

Marian Godina. Cum ar arata o perchezitie in urma modificarii Codului Penal

Distribuie:

Publicat:

Posibiliele modificari ce ar putea fi aduse Codului Penal, i-au starnit imaginatia politistului brasovean Marian Godina, care propune cititorilor paginii sale de Facebook o situatie ipotetica, absurda, in care ar putea fi pusi oamenii legi, daca aceste schimbari vor fi aprobate de parlament.

”-Alo, buna ziua, de la politie va sunam, deranjam?

-Nu, spuneti va rog!

-Stiti…sunteti cercetat pentru trafic de droguri…

-Da, stiu, am fost anuntat inca de cand m-a reclamat b******l ala. Abia astept sa audiati toti martorii, vreau sa asist si eu la audieri, sa-i vad si eu care sunt aia, sa le trimit niste bezele in timp ce declara…da-le-as…

Marian Godina nu mai este politist la Rutiera!

-Noi v-am sunat sa va spunem ca am dori sa facem o perchezitie domiciliara. Banuim ca va asteptati la asta. Maine sunteti acasa?

– Pai dupa ce am fost anuntat ca se face o investigatie, normal ca ma asteptam sa vina mascatii, ca doar nu-l asteptam pe Mos Gerila cu renii. Totusi, maine am ceva treaba, nu puteti sa ajungeti poimaine?

-Bine, atunci venim poimaine.

-De fapt veniti raspoimaine, ca mai am cateva lucrusoare de aruncat si n-am timp maine.

-Bine. Ramane pe raspoimaine?

-Da, dar nu veniti si voi chiar la 6. Sunt putin obo si plicti. Haideti pe la un 10.

-Ok. O zi buna!

-Auziti? Vedeti ca las usile deschise, sa nu mai dea baietii aia negri cu berbecul, ca acum un an, cand erau legile alea tampite de veneati prin surprindere, mi-au dat de mi-au scos usa cu tot cu toc.”, a scris Marian Godina pe pagina sa de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img