joi, 18 aprilie, 2024

Marian Oprisan il sustine pe Tudose? Declaratie transanta facuta de baronul din Vrancea

Distribuie:

Publicat:

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, a declarat luni, la sediul PSD ca este nevoie de o restructurare totala a administratiei centrale si implicit a Guvernului. Anuntul vine dupa intalnirea cu premierul Mihai Tudose, care a avut loc la Palatul Victoria in aceasta dimineata.

„Vreau sa intelegeti un lucru. In primul rand, La multi ani dvs si tuturor romanilor. In al doilea rand, vreau sa va spun ca PSD are guvernarea si are mari responsabilitati. Trebuie sa facem spitale, trebuie sa facem autostrazi, trebuie sa asiguram linistea si ordinea publica, trebuie sa asiguram salariile romanilor, pensiile si pentru asta trebuie discutat. Eu am niste probleme guvernamentale la nivelul judetului Vrancea pe care trebuie sa le discut cu primul ministru. In afara de aceasta chestiune, vreau sa va spun cat se poate de clar ca, ca sa ducem la capat programul de guvernare asumat de PSD, este nevoie de o restructurare totala a administratiei centrale si implicit a Guvernului.”, a declarat Marian Oprisan la sediul PSD.

 

Rovana Plumb, in echipa lui Liviu Dragnea    

Deputatul Rovana Plumb, vicepresedinte al PSD, a declarat luni, la sediul PSD, ca nu se impune schimbarea lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD, pentru ca „partidul functioneaza bine asa cum este condus acum”.

„Principalul nostru obiectiv astazi este sa asiguram buna guvernare. Nu am simtit (c.n nervozitate in PSD). Am spus ca in orice partid politic exista competitie, nu numai in PSD. Si in istoria PSD-ului a existat o competitie, ceea ce este sanatos pentru democratie. Eu consider ca in momentul acesta in care discutam trebuie sa asiguram o buna guvernare. Asa ca sa lasam competitiile”, a spus Rovana Plumb.

Intrebata daca este multumita de activitatea lui Mihai Tudose, Rovana Plumb a declarat: „Nu ma intrebati pe mine, pentru ca as putea sa fie subiectiva si atunci poate nu as da cel mai corect raspuns”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img