sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mariana de la Exatlon se roaga pentru Gigi Becali. “A ajutat oamenii sarmani cum n-a facut-o nimeni in tara asta”

Distribuie:

Publicat:

Mariana de la Exatlon se roaga pentru Gigi Becali. "Razboinica" il admira si il apreciaza pe milionar.

Mariana de la Exatlon i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali prin intermediul WOWbiz.ro, in urma cu cateva zile. Ultramaratonista vrea sa-si cumpere o garsoniera langa IOR, unde alearga in fiecare zi, si nu a reusit sa stranga bani, sa-si indeplineasca visul. Aceasta a fost si ultima dorinta a mamei ei care suferea cand o vedea mereu ingrijorata ca are de platit chiria.

Ei bine, "razboinica" de la Exatlon si-a luat inima in dinti si i-a transmis latifundiarului din Pipera ca este dispusa sa ii faca toata viata curatenie la "palat" daca ii da si ei o mana de ajutor. Mai mult, protagonista noastra ne-a spus ca milionarul i-a aparut in vis dupa ce l-a vazut la televizor.

A doua zi, cand Mariana a fost in platoul emisiunii WOWbiz, afaceristul a intrat in direct si i-a zis ca o asteapta la "palat", sa o ajute.

Sportiva a amutit cateva secunde si de atunci se roaga incontinuu pentru Becali.

"L-am apreciat si l-am indragit intotdeauna pe domnul Becali. Are un suflet nobil si a ajutat oamenii sarmani cum n-a facut-o nimeni in tara asta. Cand am auzit ca vrea sa ma ajute, am simtit o emotie greu de descris. Ma rog incontinuu pentru Gigi Becali si a fost in gandurile mele si cand a fost inchis", a declarat Mariana. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img