vineri, 26 aprilie, 2024

Marilena Rotaru: Parasirea Regelui, pentru votul mult asteptatelor incasari – uriasa sfidare a identitatii acestui neam

Distribuie:

Publicat:

Marilena Rotaru, una dintre cele mai puternice voci ale miscarii pro-monarhie din Romania, a reacttonat dur referitor la ultimele evenimente petrecute in jurul Casei Regale, considerand ca parasirea Regelui Mihai de catre propria sa familie, in favoarea unor beneficii, reprezinta o sfidare adusa acestuia si romanilor, in general.

”O cortina grea se lasa peste acest Rege Lear al romanilor. O cortina ca o ghilotina. Regele moare, nu numai coplesit de boala si de ani, ci mai ales, de durere. Durerea cu care a vazut cum valorile pe care si-a intemeiat viata si Regatul, au fost, sunt, incalcate, de cea careia i-a predat, in mod simbolic, sceptrul, si in mod real, averea.

Pentru aceasta instanta morala, aceasta culme a modestiei si a sacrificiului, care n-a avut pentru el insusi nevoie decat de foarte putine lucruri – palton, sacou, ceas de acum mai bine de 70 de ani – se putea gasi suma necesara pentru a angaja o comisie de eminente medicale care sa ofere garantia celei mai competente ingrijiri si, periodic, opiniei publice, comunicate de specialitate privind starea de sanatate a Regelui. 

Parasirea Regelui in aceste momente de grea suferinta, pentru a astepta cu mana intinsa la usa Parlamentului votul mult asteptatelor incasari, intr-o tara sleita de coruptia politicienilor, este o uriasa sfidare a valorilor si a identitatii acestui neam”, a scris Marilena Rotaru pe contul sau de Facebook

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img