joi, 28 martie, 2024

Mario Fresh, eliminat de la “Exatlon”. Iubitul fiicei Andreei Esca a parasit concursul in lacrimi

Distribuie:

Publicat:

Una dintre cele mai emotionate eliminari de la Exatlon (Kanal d) s-a produs marti seara. Mario Fresh, din echipa "Faimosilor", a pierdut duelul si a fost nevoit sa-si faca bagajele si sa revina in Romania. Cantaretul si-a lasat colegii in lacrimi si nici el nu a reusit sa-si controleze plansul

Faimosii au intrat la duel dupa ce au pierdut in fata Razboinicilor jocul de protectie. Lupta s-a transat intrat Giubi, dupa ce a fost nominalizat de echipa, si Mario Fresh, concurentul care a avut cel mai mic procent. Cel din urma a pierdut duelul, iar acest lucru i-a adus eliminarea din concurs.

„Probabil eu o sa plang cel mai mult. In capul meu sunt o mie de ganduri care zboara. Daca venea cineva in 2018 si imi spunea ca 2019 va veni cu niste suprize enorme pentru mine, nu il credeam. Iata ca 2019 a venit cu aceasta surpriza, Exatlon. Am venit aici plin de putere, increzator, sperand sa ajung cat mai departe. Am cunoscut 9 oameni, de fapt sunt 12, 12 oameni minunati cu care sigur voi continua prietenia pe care am inceput-o aici. Mi-am intrecut limitele de la inceputul Exatlonului. Nu ma asteptam sa pot face fata. Va multumesc tuturor, am avut de la fiecare de invatat cate ceva. Costin Gheorghe, iti multumesc mult”, a spus Mario.

Ce mesaj i-a transmis Mario Fresh iubitei lui Alexia

Pe masura ce isi lua ramas bun de la colegi, cu lacrimi in ochi, Mario a fost coplesit de emotii.

„Stai sa imi revin. Multumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat. Am avut zeci sau sute de momente cand am vrut sa renunt si tu ai fost cel care m-a sustinut si care m-a mentinut aici, Sper ca familia mea, mama, tata, sora, iubita si prietenii sa nu fie dezamaagiti de mine pentru ca stiu ca am dat tot ceea ce am putut. Am atatea ganduri de pus pe foaie incat probabil ma voi inchide in studio si voi face foarte multa muzica. Pregatiti-va de un bombardament muzical. Anul acesta va fi al meu. Nu mai am cuvinte, nu mai pot vorbi. M-au coplesit emotiile. E ultima oara pe podiumul asta, in Dominicana si va multumesc tuturor”, a mai spus el.

Mario fresh a parasit competitia dar nu inainte de a canta imnul Faimosilor. Cantaretul se iubeste cu Alexia Eram, fiica stiristei Pro Tv Andreea Esca. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img