sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Marius Craciun a „spart” deja marele premiu de 50.000 de euro primiti de la Pro TV pentru Ferma! Pe ce a cheltuit banii

Distribuie:

Publicat:

4 luni de competitie acerba, iar show-ul ”Ferma” si-a desemnat castigatorul dupa o finala palpitanta in care s-au intalnit – pe parcursul a trei probe – Catalin Morosanu si Marius Craciun. Acesta din urma a fost preferatul publicului, de-a lungul show-ului si, in cele din urma, a primit marele premiu de 50.000 de euro si titlul de ”Fermierul anului”.

”Munca nu ma sperie. Am avut multe job-uri astfel incat sa imi pot castiga painea si sa-mi ajut familia. Daca voi castiga Ferma, vreau sa folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viata decenta”, spunea Marius Craciun. Castigatorul ”Ferma” sustine ca emisiunea-concurs a reprezentat o lectie de viata pentru el.

Totusi, marele castigator nu se va putea bucura, pe deplin, de intreaga suma castigata, din cauza ca exista datorii si rate pe care le are de achitat. Spera, totusi, ca o parte din bani sa fie economisiti.

”Iar o parte din bani se va duce catre apartamentul luat cu credit ipotecar in timp ce eu am fost in Ferma! Mama s-a zbatut foarte mult sa se ocupe cu acte, s-a mai indatorat intre timp pentru a lua acest apartament. Macar ramanem cu o singura rata si suntem mai linistiti. Vreau sa pun si de-o parte pentru ca nu se stie nicioadta ce se iveste si sa fie acolo o suma decenta”, a mai spus Marius Craciun intr-un interviu acordat pentru click.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img