joi, 28 martie, 2024

Marius Sumudica, suspendat sase luni!

Distribuie:

Publicat:

Marius Sumudica, antrenorul Astrei Giurgiu, liderul la zi din Liga 1, a fost suspendat sase luni din fotbal de catre Comisia de Disciplina a FRF.

Tehnicianul a fost gasit vinovat in dosarul in care a fost cercetat pentru pariuri sportive. In plus, Sumudica a fost amendat cu 100.000 de lei.

Decizia de suspendare este executorie, ceea ce inseamna ca intra in vigoare imediat, Astra ramanand fara antrenor cel putin pana la judecarea recursului.

“In temeiul art. 60 al. 5 a, coroborat cu art. 601 al. 2 din RD al. FRF se sanctioneaza antrenorul Sumudica Marius Ninel cu interzicerea oricaror activitati legate de fotbal pentru o perioada de 6 luni si o penalitate sportiva in cuantum de 100.000 lei.

Executorie in ce priveste sanctiunea interzicerii oricarei activitati legate de fotbal incepand cu data pronuntarii acestei hotarari, in temeiul art. 117 alin. 2 din RD.

Cu recurs in 2 zile de la comunicare”, se arata in decizia Comisiei de Disciplina.

Marius Sumudica a fost depistat de un program UEFA ca avand un cont pe un site de pariuri sportive.

Cum Regulamentul Disciplinar al FRF le interzice celor implicati in fotbal orice forma de pariere, tehnicianul Astrei a primit o sanctiune drastica.

Pe rolul Comisiei de Disciplina se afla alte trei dosare similare, vizati fiind antrenorii Nicolo Napoli si Flavius Stoican, precum si atacantul Mihai Costea.

Regulamentul Disciplinar prevede o sanctiune unica de doi ani de suspendare si 300 de mii de lei amenda pentru cei vinovati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img