joi, 28 martie, 2024

Marturiile cutremuratoare ale colegilor de scena ai lui Florin Busuioc. Actorul a suferit trei infarcte: „Nu putem decat sa ne rugam…”

Distribuie:

Publicat:

Au fost clipe dramatice marti seara (6 noiembrie), la spectacolul Central Park, in sala Filarmonicii Oltenia din Craiova! Florin Busuioc s-a prabusit in timpul piesei, dupa ce a suferit un infarct. Medicii l-au resuscitat si l-au dus la Spitalul Judetean de Urgenta, unde a fost operat.

Dupa primul stop cardiac, in urma caruia a fost resuscitat, actorul a mai suferit alte doua, potrivit jurnaldecraiova.ro. Colegii lui de scena au suferit un soc cand l-au vazut pe indragitul actor prabusit la pamant. Actrita Adelaida Zamfira, care joaca alaturi de Florin Busuioc in piesa, a declarat ca este in stare de soc. Vestile primite de ei de la medici sunt ingrijoratoare, actorul fiind in continuare la terapie intensiva.

„Acum nu putem decat sa ne rugam pentru el”, a declarat Adelaida Zamfira pentru sursa citata.

In ce stare se afla Florin Busuioc

Se fac eforturi la Craiova pentru ca starea de sanatate a actorului Florin Busuioc sa se amelioreze. Managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova a mai spus ca pacientul nu putea fi transportat la o clinica din capitala din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Batea foarte tare vantul.

„Din punct de vedere medical, starea pacientului este imbunatatita. Primul moment critic a fost depasit. Florin Busuioc a suferit un infarct si daca nu se intervenea, desi la noi este foarte greu ca nu avem linie de garda, poate ca alta era situatia acum. Medicii Paul Trasca, Eugen Tieranu si Emilia Oanta s-au mobilizat si au facut o treaba extraordinara. Pacientul nu putea fi transportat in primul rand din cauza conditiilor meteo. Ceata nu permitea acest lucru. Fiecare minut a contat si ne bucura faptul ca medicii nostri au facut posibila aceasta interventie”, a declarat Georgescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img