joi, 28 martie, 2024

Marturiile socante ale unei foste gimnaste despre Centrul olimpic de la Deva! Batuta, jignita, infometata si “uitata” timp de 2 zile intr-o camera

Distribuie:

Publicat:

Centrul olimpic de la Deva putea fi comparat, in trecut, cu un centru de tortura. Mai multe gimnaste au povestit de-a lungul timpului momentele groaznice prin care au trecut in timpul cantonamentelor permanente.
Si Anamaria Sanda, o fost gimnasta si actuala jurnalista, a decis sa povesteasca chinurile prin care a trecut cand a practicat gimnastica, timp de 3 ani, la Deva.

Fosta sportiva a declarat ca a fost batuta, jignita si infometata in nenumarate randuri. Aceasta isi aminteste ca atunci cand a fost bolnava de varicela a fost “uitata” timp de 2 zile intr-o camera, potrivit gsp. Sanda spune ca li se dadeau pastile de slabit la lot, ca fetele cele mari le umileau pe micile gimnaste, ca de foame mancau pasta de dinti…O marturisire halucinanta, care confirma inca o data ca viata bate filmul.

Sanda a cedat la un moment dat si le-a trimis parintilor o scrisoare in care le-a spus ca se sinucide daca nu vor merge sa o retraga de la lotul de gimnastica

“Toate astea m-au facut sa nu ma mai uit, vreodata, la vreun concurs de gimnastica si nici sa nu mor de extaz cu fetele noastre de aur. Fiindca stiu ce se ascunde in spate: cat sacrificiu, ce dureri, lacrimi ascunse, vorbe nespuse sau vorbe frumoase spuse doar in fata camerelor de filmat, mandrie mimata doar la suprafata. Ele, campioanele, au fost mult mai tari decat mine. Ele au rezistat pana la capat. Eu nu. Nu a fost de mine”, a povestit Anamaria Sanda.

Intamplari acestea o bantuie si acum, desi au trecut 20 de ani de atunci, ca adult, ai puterea sa te lupti cu cei care le fac rau altor oameni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img