joi, 28 martie, 2024

Marturiile unei asistente infectate cu coronavirus: „Cand ne pregateam sa plecam, am avut mici probleme cu respiratia”

Distribuie:

Publicat:

Lisa Merck, o femeie de 50 de ani, de profesie asistentă, a fost într-o călătorie în Hawaii cu soțul ei, în perioada 3-18 februarie. Femeia a mărturisit că imediat după ce s-a întors acasă a început să se simtă rău. La început, ea a început să aibă probleme cu respirația, iar apoi să se confrunte cu o oboseală pe care nu putea să o controleze. Pe 8 martie, la mai bine de două săptămâni de când s-a întors din vacanță, asistenta a fost diagnosticată cu noul coronavirus.

”Imediat ce ne-am întors acasă am mers la o conferință medicală. Ulterior, când ne pregăteam să plecăm, am avut mici probleme cu respirația. Asta a fost tot.”, a povestit femeia.

Ulterior, în timpul zborului spre casă, starea ei s-a înrăutățit.

”Atunci când ne-am întors, am simțit dureri musculare, chiar și articulațiile mă dureau.”, a mai povestit ea, iar șirul mărturisirilor nu s-au oprit aici: ”Am simțit ca și cum cineva m-ar fi înjunghiat”, a mai povestit ea.

Ulterior, ea a început să aibă se confrunte cu probleme de respirație constante, oboseală accentuată și febră.

”Atunci când îmi făceam duș simțeam că nu pot să respir și oboseam”, a mai mărturisit ea.

Deși a făcut test de gripă, acesta a ieșit negativ. Pe 8 martie, după ce a ajuns la Urgență, ea a fost testată pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv. Imediat, a intrat în carantină. Femeia a povestit că va fi în carantină până pe 22 martie, cel puțin, iar în momentul de față se simte bine. De asemenea, ea a povestit că nu-și va relua activitățile zilnice până când rezultatele a două teste nu vor fi pozitive.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img