sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Marturisirile unui copil care sustine ca a fost in Rai si L-a intalnit pe Iisus

Distribuie:

Publicat:

Cu doua luni inainte de cea de patra lui aniversare, Colton Burpo a suferit o operatie de indepartare a apendicelui, in urma careia era sa isi piarda viata.

In timp ce se afla pe masa de operatie, apendicele baiatului a explodat, punandu-i viata in pericol. Din fericire, cel mic a supravietuit.

La patru luni de la aceasta intamplare, parintii au inceput sa observe ca se intampla ceva ciudat cu cel mic. Existau cateva semne ca baiatul s-a schimbat, insa a durat ceva timp pana ca parintii sa inteleaga adevarul. Primul lucru iesit din comun s-a intamplat la iesirea din spital. Cei doi au gasit acasa un teanc de bani cu care au platit spitalizarea baietelului in varsta de numai 4 ani.

 Intr-o zi, in timp ce parintii il certau pe Colton pentru ca isi dadea jucariile altor copii, cel mic s-a scuzat spunand ca Iisus i-a cerut sa se poarte bine. Cateva saptamani mai tarziu, in timp ce participa la o inmormantare, inainte ca sicriul sa fie bagat in groapa, copilul a strigat: „Nu poate merge in Rai daca nu il are pe Iisus in inima!”. Toti au ramas socati si l-au intrebat ce se intampla. Colton le-a povestit atunci ca, in timp ce se afla pe masa de operatie, a mers in Rai si L-a intalnit pe Iisus, in bratele Caruia a stat si a ascultat serenadele ingerilor.

Din descrierea baiatului, Fiul Lui Dumnezeu purta barba si coroana, avea ochi frumosi, de culoarea marii, care straluceau. Iisus statea la Dreapta Tatalui care este prea greu de descris, conform spuselor baiatului, si langa Duhul Sfant ce avea o culoare albastra. 

Colton i-a vazut in Cer si pe Sfantul Ioan Botezatorul, dar si pe Fecioara Maria. Toti aveau aripi, in afara de Iisus. Baiatul mai spune ca in Rai erau copaci, animale si o multime de oameni. Parintii au fost de parere ca cel mic a auzit de undeva despre toate aceste lucruri, pentru ca ei nu ii povestisera niciodata.

 Copilul a mai spus ca Iisus avea semne rosii pe maini si pe picioare, ramase din momentul crucificarii. Toti au crezut ca baiatul are halucinatii sau o imaginatie extrem de bogata.

Destainuirile lui au continuat prin afirmatia ca acolo si-a intalnit sora. Intr-adevar, copilul avea un frate si o sora, dar Colton nu se referea la acestia, ci la fetita care murise in pantecele mamei sale. Apoi a identificat intr-o fotografie un stra-strabunic ce murise la varsta de 29 de ani. Colton a adaugat ca „in Rai nu exista oameni batrani. Toti sunt tineri.”

Dupa aceasta experienta de viata s-a realizat un film care il are pe Colton in rolul principal. Acum, baiatul are 14 ani, dar inca isi aminteste perfect calatoria in Rai.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img