miercuri, 24 aprilie, 2024

Masuri DRASTICE luate de autoritatile din Romania, dupa TRAGEDIA de pe Manchester Arena! Trupe de MASCATI au fost mobilizate

Distribuie:

Publicat:

Autoritatile romane au intensificat masurile de securitate in zona obiectivelor diplomatice din Bucuresti, dupa explozia din Manchester.

Jandarmeria romana a anuntat ca masurile de ordine in zona obiectivelor diplomatice au fost intensificate. S-a pus un accent deosebit pe suplimentarea efectivelor si intensificarea masurilor avand in atentie in mod special zonele aglomerate.
Toate masurile au caracter preventiv.

In acest timp, in Romania se mentine acelasi nivel de alerta, iar masurile sunt adaptate la contextul actual din Europa, anunta Realitatea.net.

explozie produsa la sala de concerte Manchester Arena din orasul aflat in nord-vestul Angliei, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande, este tratata de autoritati drept un incident terorist, posibil atac sinucigas, potrivit ultimelor informatii. Deflagratia a avut loc seara tarziu la portile de iesire de la spectacol, iar pe retelele sociale au fost postate imagini cu oameni fugind disperati spre adapost.

Sunt cel putin 19 morti si 59 de raniti, iar la fata locului se afla un impresionant dispozitiv politienesc, potrivit BBC. La concert se aflau multi adolescenti si chiar copii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img