sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Meci important pentru juniorii de la A.S. HUSANA

Distribuie:

Publicat:

Sambata, 8 aprilie, pe stadionul municipal Vaslui, se disputa marele derby la Under 15. Grupa 2002 a Clubului sportiv A.S. Husana infrunta echipa Atletico Vaslui, campioana nationala in urma cu doi ani. 
In acest moment, cele doua echipe se afla la egalitate de puncte, dupa ce, in meciul tur la Husi, echipele au terminat la egalitate, 2-2, doar ghinionul facand ca echipa huseana sa nu castige in fata celei vasluiene, initial conducand 2-1. 
“Se munceste foarte mult la clubul nostru si avem mare incredere in copiii nostri, care demonstreaza ca au putere sa doboare orice obstacol. Ne dorim sa facem un joc bun, copiii nostri sa-si arate valoarea si forta, iar daca vom reusi, cu siguranta vom scoate un rezultat foarte bun. Trebuie sa avem incredere in copiii nostri, iar ei sa nu uite ca reprezinta un oras intreg; sa nu uite ca reprezinta o istorie fotbalistica, o echipa care a adus nenumarate bucurii miilor de huseni; sa nu uite ca avem incredere deplina in ei, atat noi, ca si conducerea clubului, stuff-ul tehnic, parintii si familiile. Suntem siguri ca se vor darui exemplar si se vor intoarce victoriosi acasa si, de ce nu , vor intra in istoria fotbalistica a orasului ca niste campioni. Ii iubim neconditionat si le vom darui tot ceea ce este necesar pentru a deveni oameni mari, corecti si respectati, educati, sportivi model pentru generatiile viitoare. Se poate si la Husi sa muncim alaturi de copii, pentru performanta sportiva si pentru impliniri de vise. Succes A.S. Husana!!! Suntem mandri de voi!”, au spus cei din conducerea Clubului Sportiv HUSANA.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img