vineri, 26 aprilie, 2024

Meciul dintre Barcelona şi Girona ar urma să se dispute la Miami, pe Hard Rock Stadium

Distribuie:

Publicat:

FC Barcelona a avut un start bun de sezon în La Liga, având trei victorii în primele trei partide, ultima la un scor halucinant, 8-2 pe teren propriu împotriva nou-promovatei Huesca, scrie Mediafax.

Clubul de pe Camp Nou a cucerit a 13-a Supercupă a Spaniei din istorie la începutul acestui sezon, după un meci jucat împotriva Sevilliei în Maroc, pe stadionul Ibn Batouta din Tangier, scor 2-1. Se pare că, după acea partidă, catalanii ar urma să joace o nouă partidă pe plan intern în afara Spaniei.

Meciul dintre Barcelona şi Girona ar urma să se dispute la Miami, pe Hard Rock Stadium. Pe 16 august, Liga Spaniolă de Fotbal a anunţat că a încheiat un acord valabil pe 15 ani cu firma americană Relevent, astfel că fotbalul iberic urmează să fie promovat în USA şi Canada.

Anunţul a stârnit controverse în Sindicatul fotbaliştilor din campionatul Spaniei (AFE), care a anunţat că jucătorii vor decide dacă sunt de acord ca meciul dintre cele două echipe să se dispute în SUA.

Partida dintre Girona – FC Barcelona va avea loc în luna ianuarie. În sezonul precedent, catalanii au învins rivala catalană, cu 3-0 în tur și 6-1 în retur.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img