vineri, 29 martie, 2024

Meciul Fratiei din Republica Moldova : Vaslui – Raionul Cantemir

Distribuie:

Publicat:

Asociatia Judeteana de Fotbal (AJF) Vaslui  a bifat un meci istoric cu selectionata raionului Cantemir (R. Moldova). Presedintele AJF, Bogdan Gheorghita, i-a desemnat pe antrenorii Marian Tataru si Adi Racovita sa formeze o selectionata a judetului Vaslui, cu care a participat la „Meciul Fratiei”, menit sa marcheze implinirea a patru decenii de la infiintarea raionului Cantemir.
“In urma intalnirii de la Brasov, intre reprezentantii AJF-urilor din Romania si cei din Republica Moldova, alaturi de conducerea Federatiei Romane de Fotbal, am primit invitatia de a merge la Cantemir, pe 25 martie, cand s-au sarbatorit 40 de ani de la infiintarea raionului. A fost un meci amical, de la care nu au lipsit spectacolul si voia buna. Este o prima colaborare intre cele doua asociatii”, a declarat Bogdan Gheorghita.
Vizita selectionatei Vasluiului la Cantemir a fost facilitata de Slavic Cazacu, secretar al Asociatiei Raionale de Fotbal Cantemir, Petru Malkov, presedintele Asociatiei Raionale de Fotbal Cantemir, si Ion Dimcea, vicepresedintele Consiliul Raional Cantemir.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img