News Flash:

Medicament preparat din SFECLA. Vezi reteta

3 Februarie 2016
1057 Vizualizari | 1 Comentarii
Alimentele fermentate sunt cea mai buna sursa de bacterii benefice capabile sa curete organismul de toxine si metale grele. Iata cum sa-ti prepari unul dintre cele mai indragite alimente ale medicinei naturale: sfecla murata. Cantitatile precizate acopera volumul unui borcan de sfecla murata (dar pot fi usor ajustate pentru o cantitate mai mare):

• 6 sfecle de dimensiune medie

• 1/2 lingurita sare de mare

• 2 cani apa

• Condimente optionale: seminte de mustar, seminte de coriandru, seminte de fenicul, scortisoara, cuisoare.

Instructiuni

• Spala sfecla si las-o la uscat.

• Inteapa sfecla in mai multe locuri, asaz-o pe o foaie de copt si coace-o in cuptor la 200 de grade timp de aproximativ 2 ore sau pana se inmoaie.

• Indeparteaza pielitele si taie sfecla in foi subtiri.

• Asaza cat mai compact feliile intr-un borcan de conserve cu gura larga si volumul de un litru. Borcanul trebuie sa fie bine dezinfectat inainte de folosire.

• Prepara separat o saramura de sare de mare dizolvata in apa.

• Toarna saramura peste sfecla, lasand o distanta libera de patru centimetri intre lichid si buza borcanului. Sfecla trebuie sa fie scufundata complet in saramura.

• Strange bine capacul borcanului si pastreaza conserva la temperatura camerei timp de 3 zile, dupa care depoziteaz-o intr-un loc racoros si ferit de lumina.

sursa: secretele.com
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

sibnet  | #4258
In alta ordine de idei, daca iubiti cartile si doriti sa va dezvoltati propria afacere in domeniul pietei electronice de carte, cereti informatii suplimentare la sibnet@usa.com.
Veti obtine informatiile necesare, sub forma unui curs pe care il veti primi gratuit pe adresa de e-mail. Nu trebuie sa investiti. Tot ce aveti nevoie este un calculator, conexiune la internet si dorinta de a face parte dintr-un proiect absolut minunat.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0986 (s) | 25 queries | Mysql time :0.013647 (s)