News Flash:

Medici de familie vaslueini se simt ignorati de catre autoritati

4 Februarie 2016
1017 Vizualizari | 1 Comentarii
Potrivit reprezentațiilor medicilor de familie, doar o treime din personalul medical a beneficiat de majorarea salariala de 25 la suta și ca medicina primara este incet,  dar sigur,  ignorata de catre autoritati. Nici impozitele prevazute in noul Cod Fiscal nu sunt pe placul medicilor de familie. Ei sustin ca noile biruri i-ar putea forta pe unii medici de familie sa-si inchida cabinetele. “Majorarea de anul trecut a salariilor personalului medical nu e chiar asa o mare realizare. Noi de exemplu am fost discriminati. A beneficiat de ea aproximativ 30% din personalul medical. Unde se precizeaza ca este vorba exclusiv de medicii si asistentele medicale si personalul medical din spital”, se arata intr-un comunicat al Asociatiei medicilor de familie. Noul Cod Fiscal a provocat un val de discutii și nemultumiri in randul medicilor de familie. „Potrivit noilor legi, vom plati impozite mult mai mari. In aceste conditii,  veniturile personale ale medicilor si asistentelor din afara spitalului, vor fi mai mici decat anul trecut si vom avea medici de familie care isi vor inchide cabinetele sau vor ramane cu 500-1.000 de lei”, se mai arata in comunicat.

Casa de Asigurari deconteaza unui medic de familie cu 2.000 de pacienti pe lista intre cinci mii si doua zeci de mii de lei lunar. Sumele variaza in functie de numarul de pacienti si de serviciile acordate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

sibnet  | #4257
In alta ordine de idei, daca iubiti cartile si doriti sa va dezvoltati propria afacere in domeniul pietei electronice de carte, cereti informatii suplimentare la sibnet@usa.com.
Veti obtine informatiile necesare, sub forma unui curs pe care il veti primi gratuit pe adresa de e-mail. Nu trebuie sa investiti. Tot ce aveti nevoie este un calculator, conexiune la internet si dorinta de a face parte dintr-un proiect absolut minunat.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0915 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013349 (s)