vineri, 26 aprilie, 2024

Medicii au rugat-o sa il deconecteze de la aparate, dar tanara a refuzat. Intr-o zi barbatul a deschis pentru cateva minute ochii si si-a vazut iubirea, dupa care a facut un gest uimitor…

Distribuie:

Publicat:

Viata lor era abia la inceput atunci cand o tragedie s-a petrecut. El, un tanar de 28 de ani a avut un teribil accident de motocicleta in urma caruia a intrat in coma. Ea, o fata in floarea vietii care a refuzat sa accepte realitatea crunta.

Danielle si Matt formau un cuplu de mai multa vreme, dar in 2011 au decis sa-si uneasca destinele. Au urmat doi ani minunati pana intr-o zi cand Danielle a primit un telefon. La celalalt capat al firului era o asistenta medicala care o anunta ca iubirea vietii sale a avut un accident grav, iar sansele de supravietuire sunt minime.

Timp de trei ani, medicii au incercat sa obtina acceptul sotiei pentru ca pacientul sa fie deconectat de la aparate, insa femeia a refuzat categoric. Dupa trei ani de la producerea accidentului, ceva incredibil s-a produs. Barbatul a deschis pentru cateva minute ochii si si-a vazut iubirea. Cu un gest a chemat-o langa el si i-a spus ceva incredibil: „INCERC”. Dupa o alta perioada, barbatul a inceput sa-si revina si acum, intregul echipaj medical spera intr-o recuperare miraculoasa.
Drama unui tata caruia medicii i-au tinut fiica in coma: "Rusine sa va fie!!!"

Tatal unui bebelulus reclama faptul ca medicii de la Spitalul Judetean Arad i-au tinut fiica, in coma, patru ore, pana au completat actele prin care trimiteau cazul la spitalul din Timisoara.

”Dragilor am ajuns la Timisoara! Oameni competenti care au facut tot ce le-a stat in putinta. Ingerasul nostru momentan este critic…speram din tot sufletul si inima ca, cu ajutorul Bunului Dumnezeu sa fie bine.

Sunt in schimb foarte suparat pe ”doctorii” din Arad, care ne-au tratat exact ca intr-o farmacie veterinara gaurind fetita de doar patru luni la maini si la picioare pentru a-i putea administra medicatia. Inclusiv branula in vena aorta. Rusine sa va fie!!!!

A stat fetita in coma 4 ore pana au facut actele si pana a venit ambulanta sa plecam catre Timisoara. Nu mi-au oferit incubatie pe drum catre Timisoara din motiv ca este 30.000 € Sunt foarte foarte suparat si promit ca cei vinovati vor plati cu posturile lor. Distribuiti va rog!!!!”, este mesajul publicat de tatal fetitei, Adrian Berci, pe contul sau de Facebook.

In momentul in care bebelusul a inceput sa se simta rau, parintii au mers cu el la Centrul de Permanenta din Siria, unde fetitei de patru luni i-a fost facuta o injectie si a fost trimisa acasa.

Ulterior, starea de sanatate a micuteii s-a deteriorat, iar parintii au chemat salvarea, fiind transportata la Spitalul Judetean Arad. Ea a fost preluata de Unitatea de Primire Urgente si supusa investigatiilor medicale.

”Copilul a ajuns in coma la UPU. Dupa investigatiile facute, s-a concluzionat ca ar fi suspecta de meningita si stare septica. In acel moment au fost facute hartiile necesare transferului catre Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, intrucat nu mai era de competenta noastra”, a declarat Simina Roz, purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad.

”Din pacate, in ceea ce priveste intepaturile facute copilei, acestea au fost necesare pentru a se putea face investigatiile in vederea stabilirii diagnosticului. De asemenea, transportul incubat se poate face doar pentru bebelusii de pana in 2 luni, dupa aceasta varsta incubatorul nemaifiind de ajutor”, a mai precizat purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad.

In acest moment micuta se afla internata la Timisoara, fiind insa in stare critica. „Nimeni nu mi-a dat deocamdata un prognostic. Nu stim ce se va intampla pe viitor. Asteptam sa vedem cum va evolua, dar acum e in stare critica”, declarat tatal fetitei pentru aradon.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img