joi, 25 aprilie, 2024

Meghan Markle a incalcat grav protocolul regal. Ce a facut la un eveniment oficial

Distribuie:

Publicat:

Meghan Markle este un membru atipic al familiei regale britanice. Nu numai ca nu are sange albastru si ca, pe vremea cand era actrita, a pozat sexy si a filmat scene deocheate, dar nu tine cont cu strictete de protocolul regal. Asa cum s-a intamplat zilele trecute.

Prezenta la un garden party in Dublin marti, Meghan a vorbit cu mai multe activiste pentru drepturile femeilor, printre care si Catherine Noone, care a facut campanie in timpul referendumului impotriva legii care interzicea avortul in Irlanda. Noone a scris pe Twitter ca "Ducesa si cu mine am discutat despre referendumul recent si mi-a spus ca a fost multumita de rezultat". Conform huffingtonpost, femeia a sters mesajul, dar acesta a fost preluat de alti internauti. 

Regula spune ca membrii familiei regale nu au voie sa faca declaratii politice in public, asa ca mesajul lui Noone a creat valva. Ea a tinut sa explice insa ca Meghan nu a avut nicio remarca politica privind referendumul. 

Insa Noone nu a fost singura care a discutat cu Ducesa de Sussex. Meghan a stat de vorba cu jurnalista irlandeza Uma Mullally, care a povestit ca "am avut o discutie grozava cu Meghan Markle despre referendum si importanta activismului ei feminist. E asa de important ca oameni ca ea sa vorbeasca despre drepturile femeilor". 

Un consultat in eticheta si protocol, Diana Matter, a subliniat ca lejeritatea cu care Meghan discuta despre probleme politice in public se datoreaza faptului ca nu a fost membru al familiei regale. "Cred ca Meghan trebuie sa aiba grija sa nu intreaca masura. Dar protocolul din secolul 21 e mult mai relaxat, iar familia regala vrea sa fie vazuta ca fiind implicata in chestiuni sociale", a declarat Matter. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img